Sales vacatures Eindhoven

Sales vacatures Eindhoven

Zoek je een nieuwe baan in de sales of ben je op zoek naar een commerciële startersfunctie in Eindhoven? Schaub recruitment is specialist op het gebied van sales vacatures in Eindhoven. Niet alleen binnendienst sales functies, maar ook voor buitendienst sales vacatures in de lichtstad.

 

Wij overleggen samen met onze kandidaten over het takenpakket dat hen aanspreekt, de branches die hen interesseren en vragen hen naar de gewenste bedrijfscultuur. Op basis hiervan passen wij onze expertise toe, voorzien wij iedere kandidaat van persoonlijk advies en vinden bij een mooie sales functie bij een bedrijf in Eindhoven en omgeving. Inmiddels hebben we al zoveel mooie en duurzame matches gemaakt voor commerciële functies in Eindhoven, dat we precies weten hoe wij een kandidaat aan een nieuwe werkuitdaging kunnen helpen.

Natuurlijk is iedere kandidaat en iedere vacature anders, dat is precies wat we leuk vinden en waar we natuurlijk ook op letten. Tijdens dit traject werken we nauw samen met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Natuurlijk dien jij als kandidaat te laten zien waarom jij geschikt bent voor de commerciële functie. Om te zorgen dat jij je optimaal kunt voorbereiden voorzien wij jou van verschillende tips op basis van onze ervaring.

 

Sales banen in Eindhoven

De sales vacatures in Eindhoven die wij veelal vervullen zijn binnendienst functies, waarbij de kandidaat de buitendienst medewerkers ondersteunt. Dit kan zijn in de vorm van het onderhouden van een klantrelatie met huidige en potentiële klanten, het inplannen van afspraken, het opstellen van offertes of het meedenken als het gaat om sales gerelateerde acties.

Ben je op zoek naar een gave salesfunctie voor de lange termijn of een tijdelijke baan in de sales in de omgeving van Eindhoven? Bekijk dan een ons aanbod aan sales vacatures.