Vacatures Administratief Eindhoven

Administratieve banen in Eindhoven en omgeving

Ben jij op zoek naar een gave administratieve vacature in Eindhoven en omgeving? Beschik  je over enkele jaren administratieve werkervaring, wil je een vervolgstap in je carrière maken en woon jij in Eindhoven of omgeving? Schaub recruitment heeft voor zowel starters als mediors en seniors administratieve vacatures in Eindhoven en omgeving open staan. We kunnen dus zeker iets voor jou betekenen als administratief talent in Eindhoven en omgeving.

 

Vacatures Administratief Eindhoven

Als Administratief Medewerker vervul je een ondersteunende functie voor een bedrijf in Eindhoven of omgeving. Wanneer er nader gekeken wordt naar het takenpakket van een Administratief Medewerker heeft dit veelal te maken met het onderhouden en continue updaten van aangelegde databases, het invoeren van allerlei soorten facturen en het bijhouden van administratieve gegevens, zoals persoonsgegevens of salaris. Als Administratief Medewerker heb je ook veel interactie met zowel (directe) collega’s als met (potentiële) klanten. Wanneer je als administratief Medewerker ook een aantal secretariële taken voor je rekening neemt houdt je je met meerdere taken bezig. Voorbeelden hiervan zijn: afhandeling van telefoon en binnenkomende e-mails, archivering, agendabeheer, het ontvangen van klanten en postafhandeling. De vaardigheden waarover de kandidaten in deze functie(s) moeten beschikken hebben voornamelijk betrekking op communicatie en computervaardigheden. Je vindt je dus veelal op het kantoor van de opdrachtgever in Eindhoven. Hiernaast komt het steeds vaker voor dat naast beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ook beheersing van een derde taal gevraagd wordt door het internationale karakter van een bedrijf. Vaak gaat het hier om Frans, Duits, Spaans of Italiaans.

 

Schaub recruitment voor administratieve vacatures in Eindhoven

Beheers jij meerdere talen en ben jij gek op allerlei taken die raakvlak hebben met administratie?

Zoek jij daarnaast een nieuwe werkuitdaging in Eindhoven en omgeving waar je lekker aan de slag kunt gaan met verschillend werkzaamheden? Lees dan meer over onze administratieve vacatures. Je bekijkt deze vacatures door onze website te bezoeken en vakgebied Administratief aan te klikken.

Kun je niet wachten? Dan kun je ons natuurlijk ook per telefoon via 073-6872424 bereiken om direct meer informatie over de openstaande vacatures te vragen.