Customer Service vacatures Gorinchem

Customer Service vacatures Gorinchem

Ben je op zoek naar een Customer Service vacature in Gorinchem en omgeving? Dan ondersteunt Schaub recruitment jou graag. Wij richten ons niet alleen op Customer Service posities in Gorinchem, maar ook Allround Binnendienst functies of bijvoorbeeld Customer Care functies in Gorinchem.

Wanneer bij bijvoorbeeld een Allround Binnendienst positie in Gorinchem verder uitlicht komt naar voren dat er drie elementen zijn die deze functie vormen, namelijk: backoffice werkzaamheden, ondersteunende werkzaamheden voor de sales afdeling, administratieve werkzaamheden en customer service werkzaamheden. Het takenpakket van deze Allround Binnendienst functie ziet er dan als volgt uit:

  • Beantwoorden van klantvragen via e-mail en telefoon en het vastleggen van contactmomenten met de klant.
  • Het verwerken van orders in verschillende systemen.
  • Het analyseren van de klanttevredenheid. Er wordt gekeken naar het aantal telefoontjes waar een tevreden klant de telefoon ophangt, maar ook naar de logistieke processen. Hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat een geplaatste bestelling afgeleverd wordt.
  • Het ondersteunen van de sales afdeling door kleinere werkzaamheden, zoals het opstellen van een offerte of het inplannen van een afspraak voor de Accountmanager.

 

Customer Service banen in Gorinchem Schaub recruitment

Spreekt een Allround Binnendienst functie in de omgeving van Gorinchem jou aan of ben je op zoek naar een Customer Service vacature in Gorinchem of omgeving? Bekijk dan eens ons openstaande Customer Service vacatureaanbod op onze website.