ICT vacatures Gorinchem

ICT vacatures Gorinchem

Bij Schaub recruitment draait ICT niet alleen om de techniek. Maar vooral om de technici. Het is de branche van vasthoudende professionals die willen begrijpen wat de gebruikers echt willen! Zelfstandig beperkingen opsporen en verbeteringen voorstellen. Ook persoonlijk niet blijven teren op de verworven kennis en ervaring. Vooral nieuwe toepassingen zoeken met nieuwe hulpmiddelen of combinaties. En voortdurend blijven leren.

 

Welke job zoek je als ICT Specialist?

In principe zijn twee richtingen van belang. Die van de softwareontwikkeling. En die van het systeem beheer. Afhankelijk van je ambitie, jouw kennis en jouw vaardigheden kies je beste vakgebied. Op dit moment is de vraag naar Database Specialisten (DBA) erg actueel. Evenals het omgaan en manipuleren van Data. Door middel van Cognos, Business Objects (SAP BI) of het veelvuldig toegepaste Excel.

 

Wie de schoen past…

Repeterend werk of echte infrastructuur (zoals bekabelingen) komen zelden voor. Complexere werkzaamheden, probleemoplossende zaken en consultancy is veelgevraagd. Systeembeheerders die ervaren zijn met Oracle, SQL, UNIX, LINUX of Windows Server kunnen snel aan de slag. Evenals Systeemontwikkelaars met kennis van JAVA, DOT.NET, PHP en IOS vragen we snel te reageren.

 

Enterprise Resource Planning – ERP

Implementatie consultancy en technische voor SAP en Microsoft Dynamics zijn erg actueel. Voor Microsoft geldt naast de AXAPTA (AX) vooral veel aanvraag voor NAVISION (NAV).  HBO en WO starters die willen, worden opgeleid en bieden we de mogelijkheid van een Traineeship. De ideale combinatie van werken en leren!!

 

Schaub recruitment

Schaub recruitment is in 2007 opgericht. Ze richt zich voornamelijk op HBO en WO functies. Veelal starters, trainees en gevorderde systeembeheerders en systeemontwikkelaars. Onze medewerkers hebben veel kennis van de informatie technology. Servers, netwerken, werkstations en bedrijfstoepassingen (ERP) zijn de kern van het werkgebied.

Vind onze vacatures op www.schaubrecruitment.nl. Of bel ons op 073-6872424 voor een gesprek. Ons adres is Europalaan 22, 5232 BC in ’s-Hertogenbosch.