Sales vacatures Gorinchem

Sales vacatures Gorinchem

Zoekend naar een sales vacature in gorinchem? Schaub recruitment komt graag met je in contact! 

 

Sales banen Gorinchem

Voor een starter, medior of senior die zoekt naar een sales vacature in Gorinchem kunnen wij iets betekenen. We hebben een team vol met specialisten die door jarenlange ervaring in de branche zich goed kunnen verplaatsen in het profiel van iedere kandidaat. Er wordt altijd gekeken naar wat onze kandidaten willen en dit wordt samengevoegd tot een passend advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in de markt en kunnen jou hierdoor een compleet inzicht van de functie en de branche verschaffen. Ook kun je met ons sparren over jouw carrièremogelijkheden. Onze recruiters passen zich vervolgens aan jou wensen en eisen aan en gaan op zoek, zo vinden wij een gave functie die bij jou past.

 

Een salesfunctie in Gorinchem die steeds vaker openstaat bij Schaub recruitment is de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie kent de medewerker het product of de dienst van het bedrijf als geen ander en probeert huidige klanten aan het bedrijf te blijven binden. Hiernaast geven zij ook aandacht aan de potentiële klanten waarmee een relatie opgebouwd moet worden. Mocht een huidige of potentiële klant geïnteresseerd zijn in het product of de dienst dan vragen zij een offerte aan welke de Commercieel Medewerker Binnendienst ook opstelt. Ook behoort de orderverwerking in het systeem tot het takenpakket van deze functie. Hiernaast ondersteunt de Commercieel Meewerker Binnendienst de Accountmanager. Zo plant deze medewerker afspraken met (potentiële) klanten voor de Accountmanager in en ondersteunt hen op administratief gebied.

 

Wil je meer weten over de openstaande sales vacatures in Gorinchem? Bekijk dan ons vacatureaanbod of bel ons op telefoonnummer 078-6872424.