Supply chain vacatures Gorinchem

Supply chain vacatures in Gorinchem

Schaub recruitment vervult vele vacatures in Gorinchem. De vacatures zijn vaak in de Supply Chain, Planning, Operations Management, Warehousing en Transport. Logisch dat Schaub recruitment een intensieve relatie met bedrijven en logistieke professionals in Gorinchem onderhoudt.

Supply Chain banen in Gorinchem

Over de volle breedte van de Supply Chain Management vindt Schaub recruitment in Gorinchem haar werkgebied. Wij zijn dan vooral gericht op de HBO en Universitaire kandidaten die een baan in de Supply Chain zoeken. Lokaal opererende bedrijven in Gorinchem die voor Nederland produceren zijn onze klant. Internationals die voor heel EMEA bevoorraden bedienen we eveneens. Value Added Logistics en Value Added Services zijn typische core business. Schaub recruitment kan bedrijven eveneens van dienst zijn met Inkoop, Operations en Distribution.

Wat is jouw ideale job?

Fysieke distributie of chauffeursbanen vindt je niet bij Schaub recruitment. Alle functies in Gorinchem die we bemiddelen zijn op  HBO en WO niveau. Veel kandidaten zijn afkomstig van de HBO Drechtsteden, Inholland of de Hogeschool Rotterdam. De universitaire kandidaten die we vaak selecteren komen van de Erasmus Universiteit, Universiteit van Utrecht, TUE of de KUB. Studierichtingen zijn Supply Chain Management, Operations Management en Technische Bedrijfskunde,.

Supply Chain en procesmanagement

Procesmanagement in combinatie met de Logistiek komt regelmatig voor. Vooral vanwege kwantitatieve groei en de voortschrijdende eisen van internationale standaarden kandidaten in nieuwe posities die optimalisaties nastreven. Gevraagde positie betreffen SCM Engineer, Sales & Operationsplanner, Warehouse Coördinator en Demandplanner. Supply Chain Management verzorgt een robuust proces. Vervolgens worden SCM processen vastgelegd in geautomatiseerde systemen. Kandidaten die geïnteresseerd zijn in de ICT kunnen zich richten op de implementatie van logistieke software. In Enterprise Resource Planning ( ERP) worden Consultants en Projectmanagers gepositioneerd. EXACT, MICROSOFT, SAP, QAD zijn de grote spelers in deze markt.

De kracht van Gorinchem

Gorinchem profiteert vanouds van zijn centrale ligging. Logistieke partners voelen zich daarom goed thuis in deze regio. Zowel de producerende bedrijven als Transporters zijn ruim gevestigd. Schaub recruitment is hecht met Gorkumse industrie verenigd. Medische Apparatuur Elektronica en Meubelindustrie hebben een intensieve behoefte aan personeel in de Supply Chain Management.