Binnendienst vacatures Heerlen

Binnendienst vacatures Heerlen

Wil je supergraag op de Binnendienst werken in Heerlen? Vind je het reuze leuk om samen te werken in een team met andere gezellige collega’s? Stop dan meteen en open de website van Schaub recruitment. Op de website vind je een uitgebreid overzicht van vacatures die voor jou interessant zijn! Je hoeft alleen nog maar te kiezen!! De mensen van Schaub recruitment zijn graag bereid om jou bij die keuze te ondersteunen. De consultants van Schaub recruitment kennen namelijk de leukste bedrijven in Heerlen en weten voor jou de beste vacatures met betrekking tot Binnendienst uitdagingen te vinden. Wil je meer, dan moet je ook bij Schaub zijn. Wij zijn ook de vindplaats voor vacatures in de Marketing, Sales en Supply Chain. Geografisch ligt Heerlen heel mooi in de Benelux. Veel organisatie hebben daarom voor de locatie Heerlen te kiezen. Zowel bedrijven in de productie, handel, export en dienstverlening hebben hun HQ in Heerlen.  Naar schatting werken 2500 personen op de Binnendienst in Heerlen, terwijl op dit moment 120 vacatures openstaan voor commerciële professionals. Sommige Binnendienst vacatures worden ingevuld door MBO profielen, Echter Schaub recruitment heeft de ervaring dat op de Binnendienst de HBO opgeleide mensen het best tot hun recht komen.  

Wil je echt in Heerlen werken?

Heerlen barst van de culturele activiteiten. Wie kent er niet Toon Hermans en zijn creatieve nalatenschap. En iedereen moet op zijn minst een maal in zijn leven Carnaval hebben gevierd in het mooie Heerlen. Veeleisende jonge mensen kunnen zich prima vermaken naast hun carrière. Ben je al wat verder in je carrière? Schaub recruitment adviseert de Binnendienst professional  de vervolg stap naar Sales te bekijken. Aanvullende trainingen en gerichte ervaring alsmede jouw ambities komen dan aan bod.

Wat moet je nog meer kunnen voor de job van Binnendienst professional?

Je houdt van interactie met jouw medemens. Je bent een echte aanpakker. En je bent dienstverlenend. In dat geval kun je een mooie carrière tegemoet zien.

Kortom zoek je een baan in het mooie Heerlen? Reageer dan meteen. Mail naar info.schaubrecruitment.nl. Of bel ons op 073-6872424.