Customer Service vacatures Heerlen

Customer Service vacatures Heerlen

Ben je op zoek naar een Customer Service vacature in Heerlen? Ga dan meteen naar de website van Schaub recruitment. Schaub recruitment biedt veel banen voor mensen met een commercieel gevoel. Schaub recruitment werft voor de regio Heerlen voor vacatures met betrekking tot Commerciële Services jobs. Dat is echter maar een deel van het werk dat Schaub recruitment uitvoert, ook vacatures voor jobs in de Marketing, Sales en Logistiek kun je vinden op de website schaubrecruitment.nl. Heerlen is uitstekend gepositioneerd in de drielanden omgeving. Het is om die reden dat Heerlen een gunstige plek is voor (internationale) companies. Veel activiteiten in Heerlen hebben te maken met Transport en Logistiek alsmede dienstverlening (3PL, 4PL, VAS en VAL).  Voor groot Heerlen heeft Schaub recruitment onderzocht dat circa 3400 professionals werken in de Customers Services. Ook de vacatures nemen hand over hand toe en zullen naar verwachting de 1200 overtreffen in 2019. De HBO in Heerlen is een van de grote leveranciers van commerciële services starters.  

Heb je inmiddels gekozen voor een loopbaan in Heerlen?

De stad Heerlen heeft heel veel te bieden! Heerlen heeft onder andere veel interessante bezienswaardigheden!  Zo kunnen ambitieuze mensen zich prima vermaken naast hun carrière. Ben je geen starter meer maar al gevorderd? Schaub recruitment adviseert de Commercieel Service professional zich ook te oriënteren op verkoop functies. Daarbij komen ook jouw behaalde opleidingen en ambities aan bod.

Ben jij de juiste persoon voor Customer Service professional?

Als je een echte mensenmens bent en goed van tongriem gesneden bent heb je al aan belangrijke voorwaarden voldaan. Bovendien ben je een echte aanpakker en bent dienstverlenend. In dat geval brengen jouw ambities je heel ver.

Dus zoek je een baan in het mooie Heerlen? Reageer dan meteen. Mail naar info.schaubrecruitment.nl. Of bel ons op 073-6872424. Onze consultants staan klaar om jou vooruit te helpen.