Marketing vacatures Den Bosch

Marketing vacatures Den Bosch

Ben je op zoek naar een gave baan in de marketing in Den Bosch en omgeving? Bij Schaub recruitment in Den Bosch vind je verschillende marketing vacatures in Den Bosch én op allerlei vlakken.

Marketing banen in Den Bosch

Wij zijn een trots recruitmentbureau waar onze medewerkers zich dagelijks vol passie inzetten om de juiste match te maken tussen een kandidaat en opdrachtgever. Op het gebied van marketing vacatures in Den bosch lopen de vacatures uiteen van online marketing vacatures tot aan functies als een Trade Marketeer of Marketing Manager.

 

Marketing functies Den Bosch

De marketing vacatures die wij vervullen richten zich allen op het vergroten van de naamsbekendheid van onze opdrachtgevers in Den Bosch en hebben als doel dat deze naamsbekendheid voor een (enorme) stijging van de verkoop van de aangeboden producten of diensten zorgt. Doelen die jij kunt nastreven als Marketeer zijn bijvoorbeeld de aanzet tot actie of het werken aan imagoverbetering. Hiernaast is het voor onze opdrachtgevers belangrijk om zowel relaties met huidige klanten te behouden waardoor herhalingsaankopen gerealiseerd worden alsmede potentiële klanten aan hun bedrijven te binden waardoor nieuwe omzet gegenereerd wordt. Als er dan vervolgens nader gekeken wordt naar de richting die jij als Marketeer op kunt gaan kunnen deze richtingen zeer uiteenlopen. Zo is mond-tot-mond reclame nog steeds de oudste vorm van marketing, maar wordt deze vorm steeds minder bekend en ingehaald door nieuwe marketingvormen zoals:

  • Social media marketing
  • SEO marketing
  • SEA marketing
  • E-mailmarketing
  • Print marketing
  • Leadmarketing
  • Contentmarketing
  • Telemarketing
  • Viral marketing

 

Voor marketing vacatures in Den Bosch en in allerlei richtingen ben je bij Schaub recruitment in Den Bosch aan het juiste adres. Hiernaast kun je bij Schaub recruitment terecht voor functies die raakvlakken met het marketing vak hebben. Functies waarbij je bijvoorbeeld meedenkt met een sales afdeling, maar tegelijkertijd ook werkzaam bent voor een marketingafdeling en meedenkt over marketingacties of juist je creativiteit kwijt kunt door verhalen te schrijven en de content van een opdrachtgever die internationaal opereert achter de schermen aan te vullen.

Een andere kant van marketing waar je ook vacatures op de website van Schaub recruitment van kunt vinden zijn functies rondom marktonderzoek. Om ervoor te zorgen dat grote merken succesvolle marketingcampagnes kunnen bedenken is gedegen marktonderzoek nodig. Dit marktonderzoek wordt achter de schermen verzorgt in de vorm van analytische functies. Wil je meer lezen over onze marketing vacatures in Den Bosch? Bekijk dan onze website en klik op vakgebied Marketing.