Customer Service Representative Duits Tilburg

Customer Service Representative Duits Tilburg   

Ben je op zoek naar een job in Tilburg en spreek je Duits? Schaub recruitment geeft dan vaak adviezen. En dan is misschien een loopbaan als Customer Service Representative Duits in Tilburg voor jou interessant. Tilburg ligt midden in het werkgebied van Schaub recruitment. Veel Customer Service Representatives die goed Duits spreken krijgen door bemiddeling van Schaub recruitment de mogelijkheid om te starten in Tilburg. De hele regio van Tilburg is vergeven van produktiebedrijven. Denk aan Fuji, Tesla, Sony en ELHO. Daarbij is de Customer Service Representative Duits degene die de klanten te woord staat met de telefoon en de email in Tilburg. Internationale klanten vragen dagelijks om documentatie over het portfolio van het bedrijf. Vanwege hun brede opleiding worden Customer Service Representative medewerkers Duits in veel gevallen betrokken bij het beantwoorden van het internetverkeer. Met Webcare worden klachten en vragen beantwoord. De  Customer Service Representative Duits in de omgeving van Tilburg belt ook regelmatig naar nieuwe relaties. De Accounmanagers in Tilburg volgen dan hun leads op.

Hoe gaat de Tilburgse Customer Service Representative Duits te werk?

  • Dagelijks wordt de telefoon beantwoord
  • Dagelijks wordt de post verwerkt
  • Dagelijks worden klachten geregisteerd
  • Dagelijks worden rekeningen betaald
  • Dagelijks is er contact met andere afdelingen
  • Dagelijks wordt het CRM geupdate
  • Dagelijks worden klanten geadviseerd

Bij welke soort ondernemingen in Tilburg is de Customer Service Representative Duits actief?

Schaub recruitment  ziet dat Customer Service Representatives Duits in de regio Tilburg vooral werken bij  dienstverlenende en commerciële organisaties. Verzekeraars zoals Interpolis, banken zoals de Rabobank, de gemeente Tilburg, energieleveranciers zoals Eneco en logistieke bedrijven zoals Rhenus. Vaak werken ze nauw verband met Accountmanagers en Salesmanagers.

Dus je woont in Tilburg bent geinteresseerd in de functie van  Customer Service Representative Duits?

Begin dan met een HBO diploma. Dat is een prima begin voor de positie van medewerker klantenservice. Het is ook prima als je goed kunt communiceren en stevig in je schoenen staat. Bovendien ben je innemend, rustig, servicebewust en kunt goed overweg met computers.