Financiƫle vacatures Tilburg

Financiële vacatures Tilburg                                                                 

Ben jij een starter op zoek naar een financiële functie of een trainee functie in Tilburg, of zoek jij als Controller, Finance Manager, Financieel Specialist, Accountant een nieuwe baan met toekomstperspectief? Professionals die toe zijn aan hun 2e of 3e stap in hun loopbaan biedt Schaub recruitment diverse mogelijkheden. Vaak betreft het dan meer specialisatie. Meer verantwoording of management taken kunnen ook worden toegevoegd.

Schaub recruitment selecteert diverse soorten Accounting & Finance posities. Wij weten als geen ander naar welke competenties bedrijven in Tilburg naar zoeken. Het advies dat Schaub recruitment je geeft combineren we met actieve begeleiding. De volgende stap in jouw loopbaan als financieel professional. Onderzoek onze website www.schaubrecruitment.nl en selecteer jouw favoriete accounting & finance positie(e) in Tilburg en omgeving.

Financiële vacatures via Schaub recruitment                               

Schaub recruitment werft & selecteert financiële starters en professionals in Tilburg en omgeving. Belangrijke doelstelling bij Schaub recruitment is de realisatie van langjarige contracten voor kandidaten bij Tilburgse ondernemingen. Accounting & financiële vacatures zijn het belangrijkste werkgebied van Schaub recruitment. Wij hebben jarenlange ervaring met de invulling van vele financiële posities.

De financiële vacatures in Tilburg en omgeving bij Schaub recruitment zijn altijd op HBO en WO niveau. Studierichtingen die voor dit vakgebied relevant zijn, zijn: Bedrijfseconomie of Accountancy. Veelgevraagde kennis betreft: SAP, AXAPTA (AX) of NAVISION (NAV). Ook een onmisbaar programma is de toepassing van Microsoft Office Excel, waarvan gevorderde kennis altijd een pré is zoals VBA of macro’s.

Financiële functie in Tilburg                                                                 

Heb je een opleiding in de Finance of de Accounting afgerond? Woon je in de regio Tilburg? Ben je analytisch, nauwgezet en heb je een voorkeur voor cijfers? Neem dan contact met ons op! Als je de belangstelling hebt terwijl de ervaring nog ontbreekt, dan nodigen wij jou ook uit om te reageren!