Intercedent Tilburg

Intercedent in Tilburg

Schaub recruitment zoekt een Intercedent voor de stad Tilburg. Als jouw ambitie de bemiddeling  tussen mensen die werk zoeken en bedrijven met vacatures is reageer dan meteen! Eveneens Daarnaast werf je nieuwe opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Je bent als Intercedent zo actief als een bezige bij. Je selecteert kandidaten voert allereerst een intakegesprek. Je bespreekt hun opleiding, werkverleden en ambities. Je beoordeelt de (on)mogelijkheden die bij de flexkracht zouden kunnen aansluiten. Al snel probeer je de match te maken met bedrijven met passende vacatures. Als je de ideale match hebt gevonden, stel je beide partijen aan elkaar voor en maak je een afspraak.

Je bent altijd op zoek naar nieuwe relaties. Daarbij vergeet je niet om contact te onderhouden met reeds bestaande klanten. Je zoekt klanten bij bedrijven door het opstellen van mailings of telefonische enquêtes. Je bezoekt potentiële klanten om personeel te leveren. Met organisaties die bij jou al bekend zijn houd je contact door van tijd tot tijd op te bellen. Je moet toch weten of men tevreden is over de kandidaten.

Verder ben je administratief en financieel aan de slag. Je maakt arbeidscontracten en zorgt voor de salarissen van de uitzendkrachten.  Je checkt elke week of je nog voldoende klanten hebt. Als het aantal bedrijven vermindert zoek je naar wegen hoe je klantenbestand weer aan kunt vullen. Voorts ben je betrokken bij de tactiek van de vestiging. Je zoekt verdere commerciële groei en maakt plannen om deze te verbeteren.

Als de flexkrachten aan het werk zijn dan ondersteun je hen met begeleiding, coaching, alsmede beoordelings- en functioneringsgesprekken. Je denkt mee over het werk dat ze ambiëren en bij hun competenties past. Je kijkt naar de mogelijkheden in de markt op langere termijn. Daarnaast help je hem bij problemen, klachten of conflicten. Tenslotte moet je de flexkrachten beoordelen en hun functioneren aan de orde stellen. Voor de buitenwacht ben je de externe specialist op het gebied van al hun personeelsaangelegenheden.

Je moet als Intercedent over tal van vaardigheden beschikken. Je moet je gedragen alsof het jouw eigen winkel is en overal verantwoordelijkheid voor willen nemen. Je heb commerciële mogelijkheden zoals het waarnemen van kansen in de markt. Je bent initiatiefrijk en gaat nieuwe uitdagingen aan. Je zorgt ervoor dat het aantal relaties blijft groeien. Eveneens ben je zeer service-minded en klantgericht. Je begrijpt uitstekend wat de noodzakelijke  behoeften van je relaties zijn.

Wil je meer weten bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424