Datawarehouse Manager Tilburg

Datawarehouse Manager Tilburg

Ben je data gedreven en zoek je een baan in Tilburg als Datawarehouse Manager? Schaub recruitment is een recruitment agency gespecialiseerd in functies zoals de Datawarehouse Manager in Tilburg. Veel meer dan vroeger bestaan er vacatures voor dataspecialisten. Momenteel loopt het aantal vacatures voor Datawarehouse Manager sterk op in Tilburg.

Als manager breng je diverse gegevensstromen onder in een Datawarehouse. Jouw management kan dan profiteren van jouw analyses en rapporten over allerlei aanwezige kennis binnen de organisatie. Daarop gebaseerd kan het management betere beslissingen nemen.

Volgens Schaub recruitment gaat Datawarehousing nauw samen met Business Intelligence (BI). Voordat je goldnuggets kunt gaan zoeken met BI is het noodzakelijk allereerst een Datawarehouse te realiseren. Het Datawarehouse is vervolgens de omgekeerde kaartenbak van de organisatie met gegevens over klanten, de boekhouding en de voorraden waardoor een bedrijf de boel beter kan evalueren. Bovendien zal met een Datawarehouse de integratie van alle soorten van gegevens veel beter gaan waarbij de complexiteit wordt beperkt.

Met een Datawarehouse schept de Manager helderheid over alle informatie. De Datawarehouse Manager wordt bovendien niet gedwongen om vooraf een ontwerp te maken wat achteraf vaak tot noodzakelijke aanpassingen leidt.  Hij kan het Datawarehouse rustig opbouwen met kleine datasets. Problemen worden voorkomen terwijl hij alle voordelen van data integratie aan de organisatie kan aanbieden.

Belangrijke leveranciers voor een Datawarehouse is Tilburg zijn Microsoft en IBM. Leveranciers gaan steeds meer maatwerk bieden voor diverse branches. In Tilburg wordt het Datawarehouse steeds meer als onmisbaar beschouwd. Het is voor hen nog de enige manier om grip te behouden op de bergen van data die elke dag weer binnenstromen.

Ben je geïnteresseerd in de baan van Datawarehousemanager in Tilburg? Neem dan contact op met Schaub recruitment en zend een email naar info@schaubrecruitment.nl