Logistieke vacatures Tilburg

Logistieke vacatures Tilburg

Zoek je werk in de Logistiek in Tilburg en omgeving? Heb je zojuist is HBO of WO-diploma behaald in de richting Logistiek of Supply Chain? Of heb je al enkele jaren werkervaring en ben je toe aan een logistieke vervolgstap in je loopbaan? Voor logistieke vacatures op HBO of WO niveau in Tilburg en omgeving kun je het beste Schaub recruitment bellen!

Voor functies in de Distributie, Transport, Planning en Proces Management hebben wij een divers vacatureaanbod. Onze specialisten hebben zelf jarenlange ervaring opgedaan in de branche. Met name is de kennis van onze experts in Supply Chain Management en LEAN Enterprise ver ontwikkeld. Trainees, Analisten, Stockcoördinators, Planners, Orderverwerkers, Engineers, Consultants en Project Coördinators kunnen wij uitstekend op weg helpen in de regio Tilburg. Dit geldt zowel voor starters en professionals die precies weten welk carrière pad zij willen bewandelen, maar ook voor degenen die nog niet precies weten welke functie zij ambiëren.

Werken in Tilburg

Tilburg heeft een historie in de Textiel. Transport kwam nooit leeg terug, vaak met wijn. Bovendien vanwege geografie werd Tilburg een echt Distributie knooppunt. Naast de productie in Tilburg werden veel Distributie Centra (DC) gevestigd. Transport en het beheer van Voorraden (stock management) zijn belangrijke werkverstrekkers in Tilburg.

Partners in Tilburg

Relaties in Tilburg gaan lang mee. Partijen kennen elkaar. Eisen en wensen zijn bekend. Intakes gaan doelgerichter. Selecties vaak trefzeker. Zowel wel een starter, medior of senior logistieke professional die een fulltime baan zoekt in Tilburg. Geïnteresseerd? Ontdek zelf welke logistieke vacatures in Tilburg en omgeving actueel zijn op www.schaubrecruitment.nl