Marketing Coördinator Tilburg

Marketing Coördinator Tilburg

Ben je op zoek naar een baan in Tilburg? Schaub recruitment zit op het kruispunt van vacatures, kandidaten en sollicitaties. De Marketing Coördinator neemt een centrale plaats in bij bedrijven en is een populaire vacature in Tilburg. Tilburg is groot geworden door de textielindustrie, het transport daarvan naar omringende landen, en de wijn die retour kwam in de lege transportmiddelen. Op deze basis heeft Tilburg een stevige economie gevormd met vele banen en vacatures.

Schaub recruitment is een echte specialist in Marketing functies. De aanvraag van Marketing Coördinator komt heel vaak voor. Wat zijn onze ervaringen bij deze vacatures en wat is belangrijk? De Marketing Coördinator heeft een belangrijke positie bij marketing en communicatie processen. Je verzamelt relevante eisen en wensen en richt je op de externe communicatie van het bedrijf of de instelling. Zo levert je bijvoorbeeld een grote bijdrage aan het marketing en communicatieplan. Met jouw hulp kies je de resources voor de uitvoering van de plannen. De Marketing Coördinator is een expert die zelf acties uitvoert. Wordt de omvang van de projecten groter of complexer dan staat niets de inschakeling van extern partners in de weg. Je bereidt je goed voor en stelt briefings voor de externe partners op. Vervolgens ontwikkelen deze creatieve concepten. Tenslotte doet de Marketing coördinator de kwalitatieve check. Jij kijkt kritisch naar teksten, concepten, en drukproeven. Belangrijk is jouw samenwerking de collega’s van sales en het management.

Mogelijk wordt de Marketing Coördinator ook betrokken bij:

  • Facebook, Twitter en de website.
  • Reclamebureaus
  • Loyalty marketing
  • Projectmanagement
  • Identiteit

Als je een HBO diploma hebt Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Small Business, Toerisme of de hotelschool dan kun je een snelle start maken!

Schaub recuitment verzamelt alle Marketing aanvragen op www.schaubrecruitment.nl. Ook kun je meer informatie krijgen door onze medewerkers te bellen op073-6872424

Schaub recruitment bemiddelt banen in Den Bosch, Breda, Eindhoven en Tilburg op HBO en WO niveau. Voor Sales & Marketing, Supply Chain Management, Logistics, Finance, Customers Services en Informatie & Communicatie technology.