Online Marketeer Tilburg

Baan Online Marketeer in Tilburg

De vraag naar Online Marketeers in Tilburg groeit enorm. Dit betekent dat een functie als Online Marketeer een baan is die volop in de markt open staat. Dit merken wij bij Schaub recruitment ook. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als je een baan zoekt als Online Marketeer in Tilburg.

Online marketeer in Tilburg

Een Online Marketeer houdt zich volop online bezig met het in de markt zetten of het behouden van een goede online positie van een product of een dienst. Het vermarkten van een product of dienst houdt voor een Online Marketeer eigenlijk in dat er online gestimuleerd wordt om het product te verkopen. Concreet beslaat het takenpakket onder andere:

  • Het maken van analyses van de online resultaten zoals bijvoorbeeld het bezoekersgedrag van de website, het aantal clicks op een website en de gemiddelde bezoekerstijd.
  • Na het maken van analyses wordt de content geoptimaliseerd aan de hand van search engine optimalisation, in sommige gevallen wordt hier ook search engine advertising aan toegevoegd.
  • Vervolgens wordt er een online social media plan uitgedacht en uitgevoerd.
  • Ook kan er gebruik gemaakt worden van het versturen van online nieuwsbrieven, ook wel e-mailmarketing genoemd.
  • Een nieuwer online kanaal is het gebruik van video. Het maken van video’s die vervolgens online geplaatst worden wordt vaak zelf door bedrijven gedaan. Steeds vaker komt het voor dat er een externe specialist ingeschakeld wordt.
  • Als laatste blijft het natuurlijk enorm belangrijk om de content te blijven optimaliseren en na te gaan wat werkt en wat niet werkt.

Baan als Online Marketeer in Tilburg via Schaub recruitment

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Schaub recruitment voor jou kan betekenen in de zoektocht naar een Online marketingfunctie? Neem dan eens contact met ons op! Dit kan per e-mail naar info@schaubrecruitment.nl of via de telefoon op nummer 073-6872424! Tot snel!