Sales vacatures Tilburg

Sales vacatures Tilburg

Het draait allemaal om de perfecte match. Een interessante functie voor onze kandidaten die aansluit op hun kennis en kunde, maar ook om bijvoorbeeld de persoonlijkheid van onze kandidaten. De persoonlijkheid moet namelijk ook bij de persoonlijkheid van een toekomstige werkgever passen.

Wij bieden verschillende sales vacatures in de omgeving van Tilburg aan. Bijvoorbeeld sales buitendienst functies, waar de rol van Accountmanager aangenomen wordt. Als Accountmanager ben je veel op pad en is het jouw taak om nieuwe business aan te boren en binnen te halen. Hiernaast is het belangrijk dat je erg communicatief en commercieel ingesteld bent om relaties met huidige klanten te onderhouden, maar ook relaties met potentiële klanten op kunt bouwen. De juiste instelling en een echt hart voor de zaak maakt het plaatje vaak compleet.

 

Contactmogelijkheden Schaub recruitment

Je wilt een baan die uitdaging biedt, bent commercieel ingesteld maar hebt nog geen interessante vacature gezien. Schaub recruitment is een recruitmentbureau dat door jarenlange werkervaring in de branche op de hoogte is van de gaafste sales vacatures. Heel graag zetten wij onze kennis en ervaring in om jou aan een gave sales functie in Tilburg te helpen.Ben je op zoek naar een functie als Accountmanager of wil je meer weten over de sales vacatures die wij voor opdrachtgevers in verschillend branches vervullen? Lees dan meer over onze sales vacatures in Tilburg en omgeving. 

Mocht je na het lezen van een sales vacature geïnteresseerd zijn en meer willen weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en solliciteer via de solliciteer button onderaan de vacature of contact ons rechtstreeks per telefoon op telefoonnummer: 073-6872424. Bij gebleken geschiktheid nodigen wij jou graag uit voor een intakegesprek. Past jouw profiel niet op de functie waarop je gesolliciteerd hebt? Dan kijken wij graag samen met jou naar de overige mogelijkheden.