Stock Controller Tilburg

Stock Controller Tilburg

Tilburg is altijd al een stad geweest te midden van veel logistieke activiteiten. Textiel werd geëxporteerd, retour kwamen de wijnen. Nog steeds vestigen steeds meer internationals zich in Tilburg. Het aantal industrieterreinen is bijna niet meer te tellen. Met de Logistiek kwamen gelijktijdig de banen. Het is om die reden dat er veel vacatures zijn in Tilburg. Momenteel heeft Schaub recruitment de vacature van Stock Controller uitstaan. Goed opgeleide lui die heel nauwkeurig zijn met de administratie van goederen en een hoge servicegraad willen behalen bij hun klanten worden gevraagd te reageren naar Schaub recruitment. Mensen met meer ervaring maar ook starters worden ook uitgenodigd om te reageren op de  vacatures. Neem direct contact op met Schaub recruitment op 073-6872424 of bezoek de website www.schaubrecruitment.nl.

Heb je op de Verkeersacademie gezeten in Tilburg? Of heb je de Logistieke MBO afgerond op de Stappegoor? Dan zoeken we jou! Vooral als je al een yellow belt of een green belt hebt in LEAN  Enterprise principes. Schaub recruitment heeft vacatures in de Fysieke Logistiek, het Warehouse en het EDC. Later kun je ook stappen maken in jouw loopbaan. Je kunt bijvoorbeeld Manager worden of Logistiek Specialist. Je kunt ook doorgroeien naar de Informatie en Communicatie hoek. Dan ga je met logistieke software aan de slag en maak je computer gebruikers blij.

Belangrijk zijn een aantal zaken voor de Stock Controller. De leveranciers dienen voortdurend gemonitord te worden. Eventueel stuurt hij bij of maakt aanvullende afspraken. Als de controller namelijk zijn zaken niet strak regelt kunnen de opvolgende processen stilvallen. Bijvoorbeeld een productiehal zonder grondstoffen. Of een winkel met lege schappen. De job van Stock Controller is stressvol en veelomvattend, een aantal verantwoordelijkheden zijn:

  • Beheer van de voorraden
  • Beschikbaarheid checken
  • Tijdige aanvullingen
  • Verbeteren van de executies
  • Klachten verhelpen.

Schaub recruitment helpt mensen bij het vinden van een passende uitdaging. Belangrijk is voldoende uitdaging. Tenslotte let Schaub recruitment goed op de cultural fit.