Customer Service Representative Duits Waalwijk

Customer Service Representative Duits Waalwijk

Woon je in Waalwijk of in de regio van Tilburg en                    ’s-Hertogenbosch? Heb je ervaring met klanten en beheers je het Duits? Dan wil Schaub recruitment graag met jou in contact komen. Schaub recruitment is een recruitment organisatie gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Schaub bemiddelt in commerciële en marketing banen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 073-6872424 of per email met info@schaubrecruitment.nl.

Den Bosch en omgeving staan centraal voor Schaub recruitment. Bedrijven en instellingen benaderen ons veelvuldig voor vat en tijdelijk personeel. Jonge professionals beginnen vaak hun baan door bemiddeling van Schaub recruitment. Direct van de HBO of Universiteit krijgen zij de kans om te starten en een vakgebied te verkennen. Veel carrières starten bij bekende bedrijven zoals de Rabobank, SAP, Michelin of Caterpillar. De Customer Service Representative Duits is de professional die relaties telefonisch ondersteunt door het beantwoorden van vragen of informeert over de mogelijkheden van producten en diensten. Internationale klanten zoeken de optimale logistieke mogelijkheden om hun keten uit breiden. Eveneens werken Customer Service Representatives met Duitse taal nauw samen met Sales en Accountmanagement. In nauwe samenwerking worden marketniches, regio’s of bedrijven in kaart gebracht en benaderd met commerciële voorstellen. Actief wordt zo new business bedreven alsmede het klantenbestand, de omzet de winstgevendheid uitgebreid. Bij successen worden niet zelden interessante bonussen toegekend.

Door actief te zijn ontdekt de Customer Service Representative Duits in Waalwijk zijn competenties. Zo is hij klaar voor de volgende stap. Die ligt vaak in het sales, de marketing, consultancy of marketing

Als je woont in Waalwijk en je wilt graag werken in de functie van Customer Service Representative Duits dan zijn de volgende uitgangspunten handig om te weten.

Je hebt het HBO afgerond met een diploma. Dat is echt heel belangrijk!! Opdrachtgevers hechten heel erg aan het papiertje. Prima communicatieve vaardigheden zijn ook erg belangrijk. Vooral ben je de vriendelijkheid zelve, uitgebalanceerd en dienstvaardig. De computer kent voor jou geen geheimen!

Bel Schaub recruitment voor carrières in de Sales en Marketing, Supply Chain Management, Purchasing, Export, Human Relations en Informatie en Communicatie Technologie!