Customer Service Medewerker Den Bosch

Customer Service Medewerker Den Bosch

’s-Hertogenbosch (of Den Bosch) is booming en heeft veel vacatures voor Customer Service Medewerkers. De arbeidsbemiddelingsorganisatie Schaub recruitment heeft onderzocht dat er in Den Bosch 5700 Customer Service jobs zijn. Van deze Customer Service posities blijken tenminste 2100 banen bezet door HBO starters. In Den Bosch zijn er Customer Service Medewerkers in circa 79% van de branches. Organisaties en instellingen in Zuid-Brabant kunnen beter commercieel actief zijn om toekomstbestendig te zijn. Mede vanwege deze reden blijft de behoefte groot aan Customer Service jobs in Den Bosch. Starters in Den Bosch die zich oriënteren op de regionale arbeidsmarkt zullen ontdekken dat zij altijd kunnen solliciteren voor de job van Customer Service Medewerker.

Jouw eerste stap in Den Bosch

Den Bosch is een echte aanrader!  Wanneer je al wat ervaring hebt opgedaan bestaat zelfs de mogelijkheid tot Accountmanager of Salesmanager. Ben je al verder doorgegroeid? Schaub recruitment vindt dat Customer Service medewerkers zich makkelijk kunnen ontwikkelen tot adviseur op expertniveau. De  daadwerkelijke positie is uiteindelijk afhankelijk van de specifieke trainingen, kennis en ambitie.

Wie kan zich ontwikkelen tot Customer Service professional?

Je wilt veel betekenen voor de mensen in het bedrijfsleven. Je houdt echt van het omgaan met mensen en je communiceert makkelijk. Je bent een extraverte persoon en schroomt niet om mensen op alle levels aan te spreken, je kunt mensen helpen met beslissen en bent niet gauw zenuwachtig. Ook moet je niet bang zijn voor telefonische gesprekken met klanten en je wilt alles precies vastleggen in het Customer Management Systeem (CMS). Tenslotte bestaat een deel van je werk uit het overleg met de telefoon en de email.

Wat doe je dan de hele dag?

  • Klanten helpen met hun issues
  • Aanbiedingen maken met accountmanagers
  •  Plannen van afspraken met klanten
  • Teamen met andere afdelingen
  • Adviseren van relaties en maken van analyses
  • Het ondersteunen van projecten
  • Het behalen van zichtbare resultaten
  • Omgaan met tevreden klanten

Als je op zoek bent naar een Customer Service positie in Den Bosch bel dan direct. Neem contact op met Schaub recruitment en bel 073-6872424. Daarnaast zoeken wij in Den Bosch kandidaten voor Sales, Marketing en Supply Chain Management