Customer Support Medewerker Den Bosch

Vacature Customer Support Medewerker Den Bosch

Woon je in Rosmalen, Vlijmen, Vught of in groot Den Bosch? Heb je commerciële talenten? Ben je sociaal en heb je iets met mensen? Schaub recruitment in Den Bosch kan jou verder helpen met een nieuwe job.

Ben je opgeleid op MBO of HBO in Den Bosch dan heb je diverse keuzes bij Schaub recruitment.

Ondernemingen in groot Den Bosch zoeken vaak naar Customer Support professionals. Gemotiveerde mensen met  administratieve en kantoor ambities terwijl ze bereid zijn om service te verlenen aan de collega’s van de buitendienst.

Ben je een professional in Den Bosch die een beroep zoekt in de handel of serviceverlening maar nog geen concreet doel voor ogen heeft? Schaub recruitment maakt de keuzes duidelijk en geeft de mogelijke verantwoordelijkheden nogmaals weer.

*je werkt met collega’s van de sales & marketing

*je ondersteunt de sales & marketing met projecten

*Je onderhoudt de relatie met klanten en geeft hen info

*je stelt de offertes of en belt deze na

*Je klopt de orders in het systeem en volgt het proces

*je zorgt dat de betalingen van de klant goed verlopen

*je zorgt voor nauwkeurige facturatie

*je realiseert overzichten voor het management met Excel en Powerpoint

*je onderhoudt de klantrelaties over de producten en diensten. Klachten los je op

*Je werkt met de computer, stelt brieven op en beantwoordt correspondentie

Ben je geïnteresseerd in  de taken die gelieerd zijn aan de job van Customer Support in Den Bosch?  Ben je gekwalificeerd voor deze uitdaging? Wil je meer details? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424.

Schaub recruitment in Den Bosch is een bemiddelingsorganisatie voor kandidaten en ondernemingen die elkaar zoeken op het niveau van HBO en WO uitdagingen. Wij recruiten voor Sales & Marketing, Supply Chain Management, Logistiek, Informatie & Communicatie Technogie (ICT), Financieel, Techniek, Management en Office Support.