Klantenservice Medewerker Oss

Klantenservice Medewerker Oss

Woon je in Oss of in de regio? Ben je een commercieel persoon en ga je graag met klanten om? In deze situatie kan Schaub recruitment jou uitstekend van dienst zijn. Wij hebben veel vacatures als Klantenservice Medewerker in Oss!

Als je jouw opleiding aan het Maaslandcollege of Het Hooghuis Mondriaancollege in Oss met succes hebt afgerond dan kun je alle kanten op. Met een MBO of HBO diploma kan Schaub recruitment jou veel mogelijkheden bieden. Schaub kan altijd meedenken over een stap in jouw loopbaan in Oss of de omgeving!!

Organisaties in Oss zoeken via Schaub recruitment vaak een  Klantenservice Medewerker die commercieel, administratief of office jobs uitvoert.

Maar als je dan in Oss een servicegerichte baan zoekt maar je  weet het nog niet wat precies? Schaub recruitment heeft een opsomming voor jou gemaakt met welke dingen de  Klantenservice Medewerker dagelijks wordt geconfronteerd:

*de Accountmanagers support verlenen.

*de rapportages van de sales calls van de verkopers verzamelen.

*aggregeren van de zaken voor de klant zodat een interessante en relevante aanbieding gemaakt kan worden.

*initiatief nemen bij de realisatie van aanbiedingen.

*de aanvragen van relaties tijdig en correct beantwoorden.

*de relaties benaderen als de betalingen achter blijven.

*alle gegevens verzamelen leveren voor de factuur opmaak.

*maken van lijsten met de cijfers over de verkopen, de planningen en de leveringen.

*meedenken met klanten en adviezen uitbrengen.

*brieven opstellen en de telefoon keurig beantwoorden.

De Klantenservice Medewerker in Oss een goed begin voor ambitieuze mensen! Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer informatie.

Schaub recruitment bemiddelt in Oss en de omgeving. Wij zijn specialist voor vacatures in de Verkoop, Klantenservice, Export, Marketing, Logistiek, Supply Chain Management, Human Relations, Informatie en Communicatie Technologie en de Finance. Check onze website www.schaubrecruitment.nl en ontdek jouw mogelijkheden!