Sales Support Key Accounts Den Bosch

Sales Support Key Accounts Den Bosch

Zoek je een job als Sales Support Medewerker in Den Bosch? Heb je een MBO of een HBO diploma? En wellicht ervaring opgedaan in een commerciële setting? Op dit moment heeft Schaub recruitment een belangrijke vacature openstaan voor een Sales Support Key Accounts in Den Bosch. Schaub recruitment is een agency met veel ervaring in Sales vacatures. In Brabant onderhoudt Schaub veel relaties met commerciële organisaties. Wil jij Sales Support Medewerker Key Accounts worden? Bezoek dan onze website www.schaubrecruitment.nl en lees alle details van diverse jobs. Op dit moment zijn zeker 60 vacatures op het sales vlak, dus keuze genoeg!

Welke specifieke taken horen bij de Sales Support Key Accounts Den Bosch?

Elke Sales Support Key Accounts werkt nauw samen in een team. Hij is verantwoordelijk  voor de uitstaande offertes en het verwerken van de opdrachten. Hij helpt de sales, communiceert met de klant tot aan de afleveringen, acceptatie, de facturatie en de nazorg.

Overleg met relaties is een wezenlijk onderdeel van de werkzaamheden van de Sales Support Key Accounts. Belangrijk zijn inzicht in de eisen en behoeften van de klant. Hij geeft gefundeerde adviezen en helpt keuzes maken voor de leveringen. Met klanten bouwt de Sales Support Key Accounts een hechte relatie op. Soms gaat het eerste klantcontact via de Sales Support Key Accounts. Associates moeten begrijpen dat hun werkveld vele aspecten betreft. Van de verkoop tot het maken van aanbiedingen en de aftersales.

Teamwork en onderling begrip is de kern van het werk. In teamverband zoek je de sterktes van jouw collega’s.. Daarom is het totale team verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Wil je meer info over de Sales Support Key Accounts in Den Bosch? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl. Ook voor jobs in de Sales, Marketing of Export kun je contact opnemen.