Sales Support Medewerker Frans

Sales Support Medewerker Frans

Schaub recruitment is een recruitment agency gespecialiseerd in Sales Support. Heb je altijd al Sales Support Medewerker willen worden? Bezoek dan de website www.schaubrecruitment.nl en kijk naar alle sales en marketing vacatures. Schaub recruitment heeft altijd wel 50+ vacatures die voor jou interessant zijn! Daarbij zie je vaak de Franse taal als eis.

Wat ga je dan doen als je Sales Support Medewerker Frans?

De Sales Support Medewerker Frans is verbonden aan de sales en marketing afdeling. De Sales Support Medewerker Frans neemt veel verantwoordelijkheid in het order-to-cash traject. Hij is betrokken bij het verkoopproces, contact met de klant tot de afleveringen, acceptatie, de facturatie en de nazorg. Wat de Sales Support precies doet, is afhankelijk van de organisatie waar de Sales Support voor werkt. Bijna alle bedrijven bieden diensten en producten aan, denk hierbij aan de verkoop van patates frites tot aan de verkoop van computers.

De omgang met de relaties is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de Sales Support Medewerker Frans. Hij moet goed begrijpen wat de wensen en behoeften van de klant zijn, gefundeerde adviezen geven en helpen beslissen bij de noodzakelijke kwaliteiten van de diensten of producten. De relaties bouwen graag de band op met de Sales Support Medewerker Frans en gunnen de opdrachten. Sales Support onderhoud voortdurende de relaties met klanten ook vanaf het eerste moment. Daarom heeft hij een heel breed werkterrein. Van nieuwe relaties aanwerven en het maken van de offertes tot de afhandeling van de verkoop.

In teamverband actief zijn is ook belangrijk voor de Sales Support Medewerker Frans. Je werkt vaak samen met de Accountmanagers en de Salesmanagers. Het hele team is dan verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten.

Wil je meer weten over de Sales Support Medewerker Frans. Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl.