Hoofd Salarisadministratie Den Bosch

Hoofd Salarisadministratie Den Bosch

Op dit moment staat de vacature van Hoofd Salarisadministratie in Den Bosch bij Schaub recruitment uit. De Hoofd Salarisadministratie heeft tenminste een HBO opleiding met goed gevolg afgerond. En heeft daarbij een uitstekend trackrecord met vijf of meer jaren ervaring.

’s-Hertogenbosch is een aantrekkelijke stad om in te wonen. Met meer dan 100.000 inwoners is het de grootste stad van Noord-Brabant. Vanwege de ligging en de handelsrelaties werd Den Bosch al in vroeger tijden bevochten. Velen weten het verhaal van het beleg van Den Bosch in 1629. De katholieke stad werd toen belegerd door Spaanse soldaten in de tijd van de 80 jarige oorlog. Het was Frederik Hendrik die de stad wist droog te leggen en uiteindelijk met zijn protestantse troepen het Spaanse leger verjoeg.

Het grote belang van de stad is gebleven. Zo zijn er tal van bedrijventerreinen om Den Bosch gebouwd. Een korte opsomming omvat De Herven, De Brand, Soetelieve, Pentaparc, Pettelaerpark n De Vutter en de Rietvelden. Veel bedrijven hebben er belangrijke vestigingen zoals SAP, Brandloyalty, Stichd, Fatboy en Grasso.

De Hoofd Salarisadministratie geeft leiding aan een team dat verantwoordelijk is voor de tijdige en correcte  verwerking van de salarissen. Je zorgt dat het professionele team op de hoogte blijft van de laatste trends en wetgevingen in het financiële vakgebied. Het zijn niet alleen de wetten maar ook de interpretatie van de wetten die je moet volgen door de uitspraken van de rechtbank. De interne organisatie houdt je verder up to date en je zorgt dat jouw mensen optimaal presteren.

Tenslotte zul je als Hoofd Salarisadministratie met jouw deskundigheid gevraagd worden om het management te adviseren. Bijvoorbeeld thema’s zoals pensioenen, verzekeringen en het loon en salarishuis zijn superactueel.

Ben je geïnteresseerd? En wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424. Of bezoek onze website www.schaubrecruitment.nl.