Recruitment Consultant Den Bosch

Recruitment Consultant Den Bosch

Zoek je een interessante baan in Den Bosch? Sta je graag tussen de mensen? Misschien is dan de vacature van Recruitment Consultant in Den Bosch voor jou interessant!? Schaub recruitment heeft veel vacatures in Human relations Management. Gericht op de instroom, doorstroom of uitstroom van kandidaten en personeel. Benader ons voor een goed gesprek op 073-6872424. Of bezoek onze website www.schaubrecruitment.nl en selecteer een uitdagende vacature!

Wat ga je doen als Recruitment Consultant in Den Bosch. De job van recruitment consultant biedt communicatie, commerciële en marketing uitdagingen in een resultaatgerichte setting. Je oogst wat je zaait zeggen vaak de ervaren consultants. Jouw inspanningen resulteren in plaatsingen van kandidaten, weer nieuwe opdrachten en een lange termijn relatie met jouw opdrachtgevers. Gelijktijdig neem je stappen in je loopbaan en jouw persoonlijke ontwikkeling. Via Schaub recruitment gaat de wereld voor je open!!

Wie zijn geschikt voor de vacature van Recruitment Consultant in Den Bosch? Je moet over specifieke vaardigheden beschikken die eigenlijk een best zeldzame combinatie vormen.

Je moet deals tot stand kunnen brengen. Als Recruitment Consultant in Den Bosch ben je de linking pin tussen bedrijven die zoeken naar nieuw personeel en kandidaten die latent zoeken naar een andere job. Je inventariseert de uitgangspunten van de kandidaten. Je geeft adviezen en structureert hun CV. Aan de andere kant ben je de vertrouwenspersoon van de opdrachtgever. Jij zorgt voor een soepel verloop van het hele proces. Tenslotte verzorg je de onderhandeling over de primaire en secundaire voorwaarden.

De goede Recruitment Consultant neemt verantwoordelijkheid, neemt initiatief en gedraagt zich als een echte ondernemer. De Consultant krijgt onmiddellijk veel vrijheid om zijn eigen business te runnen. Je spreekt de hele dag met opdrachtgevers en kandidaten. Je spreekt hen face tot face. En per telefoon op met video gesprekken (Skype of Whatsapp video).

Als je energie krijgt van het werken met mensen, reageer dan direct! De consultants van Schaub recruitment staan voor je klaar voor een intake gesprek!!