Salarisadministrateur Den Bosch

Salarisadministrateur Den Bosch

Ben jij op zoek naar een interessante baan in Den Bosch? Wil jij jezelf ontwikkelen en professioneel werken? Wellicht is de vacature van Salarisadministrateur in Den Bosch dan de juiste keuze voor jou! Schaub recruitment heeft veel leuke vacatures en kan jou helpen om de optimale keuze te maken. De recruiter Schaub recruitment matcht veel kandidaten op Human Relations (HR) vacatures.

Den Bosch is een aantrekkelijke Bourgondische stad in het zuiden van Nederland gelegen aan de  riviertjes de Dommel en de Aa. Tevens ligt Den Bosch aan een knooppunt van snelwegen. De snelweg A2 die het Noorden met Zuiden verbind en de A59 die de Oost West verbinding tot stand brengt. Door deze interessante geografie ligt Den Bosch centraal voor zowel Nederland als buurlanden Duitsland en België. Den Bosch is een aantrekkelijke plek voor bedrijvigheid.

Schaub recruitment is gevestigd op kantorenpark De Herven. Het aantal bedrijvenparken is steeds groter geworden met De Vutter, De Brand, Pettelaerpark en de Maaspoort. Veel mensen rijden over de A2 en zien de namen van belangrijke bedrijven zoals  SAP en HMS.

Meer over de job van de Salarisadministrateur in Den Bosch:

  • Je houdt je bezig met het proces waarbij de salarissen worden verwerkt. Daarbij moet je veel aandacht besteden aan de belastingen van de Overheid. Voorkomend zijn er loonvorderingen waar je rekening mee moet houden.
  • Je bent nauwkeurig met de registratie van alle salarisgegevens zoals het actueel houden van de gegevens van de werknemers, vakanties en dergelijke.
  • Bij de uitoefening van je werk maak je veelvuldig gebruik van specifieke ICT salaris verwerkende computersystemen.
  • Voordat je de computer gebruikt zul je na moeten denken over hoe je data structureert en archiveert.
  • Tenslotte beantwoord je alle vragen van de medewerkers. Ook het management kan regelmatig rapporten bij jou opvragen.

Meer weten? Bel Schaub recruitment op 073-6872424. Of zend ons een email naar info@schaubrecruitment.nl.