Supply Chain Coördinator Den Bosch

Supply Chain Coördinator Den Bosch

De Supply Chain Coördinator in Den Bosch heeft als doel zijn logistiek te structureren en te optimaliseren. Hij beoogt goede communicatie tussen alle stakeholders. Schaub recruitment is een recruiter in Den Bosch met veel logistieke vacatures. Daarom is Schaub recruitment voor veel organisaties de partner voor de bemiddeling van een Supply Chain Coördinator.

Volgens Schaub recruitment is de Supply Chain Coördinator in Den Bosch de spil van vele processen. Dat betekent dat hij in zijn werk bij alle afdelingen en bij alle collega’s actief betrokken is. Een specifieke activiteit zijn de in en uitvoer van goederen bij de douane. Bij deze overheidsorganisatie heeft de Supply Chain Coördinator te maken met vele wetten, regels en uitzonderingen. Bovendien heeft hij te maken met de douaneambtenaren die heel streng hun werk uitvoeren. De kunst is om zendingen zo spoedig mogelijk los te krijgen. Goede relatie met de douane leidt ook tot een minder boetes. Deze boetes zijn soms onvoorstelbaar groot. Met de toepassing van speciale operations teams worden vooraf oplossingen bedacht voor mogelijke problemen. Uiteindelijk is de samenwerking met alle belanghebbenden belangrijk om tot resultaten te komen.

De Supply Chain Coördinator Den Bosch beoogt optimalisatie van de supply chain processen. Hij wil op de lange termijn situaties voorkomen die tot incidenten kunnen leiden. Hij realiseert mogelijke scenario’s en handleidingen om tot een efficiënte en effectieve keten te komen.  De Supply Chain Coördinator past zich voortdurend aan, leert snel en voorkomt dat problemen zich meer dan eens kunnen voordoen.

De functie van Supply Chain Coördinator is veeleisend. Zijn flexibiliteit wordt maximaal op de proef gesteld. Hij moet veel problemen in het proces oplossen. Het werk komt met  pieken en dalen. Daarnaast is de Coördinator veel bezig met de ongestoorde doorgang van de processen. Hij kijkt naar de toekomst om voor de hele organisatie de logistieke keten te optimaliseren.

Bel Schaub recruitment voor meer info op 073-6872424? Of bezoek www.schaubrecruitment.nl