Transport Organiser Oss

Transport Organiser Oss

Ben je in kei in het organiseren en regelen? Heb je al ervaring in de logistiek of de Supply Chain Management? Dan kan Schaub recruitment jou verder helpen met de vacature van bijvoorbeeld Transport Organiser in Oss. In Oss zijn veel bedrijven gevestigd. Met name de transport en logistiek nemen een belangrijke positie in. Met Oss als uitvalsbasis worden elke dag  logistieke bewegingen georganiseerd voor weg-, lucht- en zeetransporten. De transporten hebben met alle soorten van producten te maken. Deze worden verpakt in verschillende maten containers. De containers worden in het jargon vaak als dozen aangeduid. De ladingen dienen ter bevoorrading van klanten in binnen- en buitenland. Voor deze uitdaging van Transport Organiser Oss zoekt Schaub recruitment slimme en flexibel denkende logistieke professionals!

De ideale Transport Organiser heeft liefst een HBO opleiding gevolgd. De richting van de opleiding is bij voorkeur in de Logistiek, Supply Chain Management, Bedrijfskunde of Inkoop. Aanvullende trainingen in de verkoop, marketing, Lean 6 Sigma, worden zeer gewaardeerd. Het spreken van vreemde talen zoals het Engels, Duits en Frans zijn ook handig. Daarbij is de sterke beheersing van Word, Excel en Access een belangrijke bijdrage aan de dagelijkse praktijk. Belangrijke eigenschappen waarmee de ideale Transport Organiser is geboren zijn organisatorisch en planmatig talenten. In het verlengde liggen stressbestendigheid en goed kunnen inspelen op problemen. Eerdere logistieke ervaring vergemakkelijkt het werk.

De taken van Transport Organiser in Oss zijn:

  • Je selecteert de optimale transport opties en maakt commerciële afspraken.
  • Regelmatig check je Transportvoorwaarden met andere aanbieders.
  • Je voert de regie over aansluitende transport trajecten.
  • Je analyseert transportmogelijkheden en combinaties.
  • Je zorgt voor verzekeringen en gedegen juridische dekking.
  • Je realiseert contracten en planningen.
  • Je zorgt voor de financiële en administratieve afhandelingen.
  • Je monitoort actuele logistieke bewegingen en lost tijdig constraints op.

Meer weten over de Transport Organiser in Oss? Bel meteen met Schaub recruitment 073-6872424. Een email sturen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl