Vacature Inkoper Den Bosch

Inkoper Den Bosch

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de inkoop in de omgeving van Den Bosch? Schaub recruitment helpt je graag bij het vinden jouw droombaan! Als recruitmentbureau specialiseren wij ons in een aantal functies waaronder bijvoorbeeld inkoper en inkoop assistent. Voor onze partners uit de regio Den Bosch vullen wij met regelmaat functies op de inkoopafdeling. Interesse? Lees snel verder!

Vacature Inkoper Den Bosch

Als inkoper ben jij het eerste aanspreekpunt vanuit de leveranciers en spreek je alle werkzaamheden met hen door. Hierbij kun je denken aan de leveringen van de producten of nieuwe samples, het afstemmen van de prijs om de factuur op te maken en vervolgens het controleren daarvan. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je zorgt dat alle benodigde informatie correct wordt verwerkt in het geautomatiseerde softwaresysteem waar jouw werkgever gebruik van maakt, autoriseert de inkooporders en bewaakt de voortgang hiervan. Kortom, jij zorgt ervoor dat het gehele inkoopproces efficiënt verloopt. Je draagt dus actief bij aan de bedrijfsvoering!

Omschrijven jouw vrienden en familie jou als stressbestendig, zeer communicatief en weet jij snel te schakelen zonder het overzicht te verliezen? Dan is een functie als inkoper of inkoop assistent de perfecte baan voor jou!

Schaub recruitment biedt variërende inkoopfuncties aan in regio Den Bosch en denkt graag met je mee. Voor meer informatie verzoeken wij je om de vacaturesop onze website te bekijken. Wellicht zit jij dan binnenkort wel op de inkoopafdeling bij een van onze opdrachtgevers in Den Bosch of omgeving!

We horen je graag!

Je kunt ons telefonisch bereiken op ons vaste telefoonnummer 073-6872424 of een e-mail sturen naar info@schaubrecruitment.nl. Schaub recruitment helpt jouw graag aan jouw droombaan als inkoper of inkoop assistent in de regio van Den Bosch.