Wagenpark Beheerder Den Bosch

Wagenpark Beheerder Den Bosch

Heb je veel affiniteit met techniek en vrachtwagens? Heb je ook toevallig al ervaring opgedaan met planning? En woon je tenslotte in Den Bosch of omstreken? Dan tref je het want Schaub recruitment heeft regelmatig vacatures voor wagenpark planners en personeel planners. Je kunt direct reageren door te bellen met Schaub recruitment op 073-6872424. Wil je e-mailen? Dan kan dat ook door jouw bericht te zenden naar info@schaubrecruitment.nl.

Wat doe je zoal als Wagenpark beheerder? Let op het is geen eenvoudige job. Allereerst krijg je duizenden vragen waarop niet altijd een makkelijke reactie past. Deze vragen kunnen leiden tot uitgebreid napluizen in archieven wat heel veel tijd kost. De Wagenpark beheerder is verantwoordelijk voor het wagenpark, terwijl daar geen doeltreffende opleiding voor is. Pas door veel ervaring en diverse trainingen wordt de Wagenpark beheerder goed toegerust voor zijn zware taak.

Wat gaat de Wagenpark Beheerder bereiken? Van groot belang is de financiële huishouding alsmede de beschikbaarheid van de vrachtwagens. De Wagenpark beheerder staat voor de uitdaging de kosten beheersbaar te houden. Terwijl hij wel over het materiaal met de juiste specificaties moet beschikken. Tegenwoordig speelt er meer mee. Zo zijn de milieu eisen sterk verhoogd en moet de Wagenpark Beheerder rekening houden met de co2-uitstoot? Door goede opleiding en ervaring kan de Wagenpark beheerder in den Bosch tot aansprekende resultaten komen. Daarbij gaat hij rekening houden met het totale plaatje met alle dagelijkse operaties. Hij is ook de adviseur van het lijnmanagement en verstrekt waar nodig praktische support. Hij is de persoon die het bedrijf ontzorgt.

Ben je inmiddels enthousiast geworden over de vacature van Wagenpark beheerder in den Bosch. Ben jij die regelneef met liefde voor de techniek!. Neem dan contact op met Schaub recruitment. Zij denken graag met je mee. Bel de consultants op 073-6872424. Of stuur een email naar info@schaubrecruitment.nl.