Customer Service Representative Duits Breda

Customer Service Representative Duits Breda

Als je werk zoekt in Breda en vaardig bent met het Duits bel dan meteen met Schaub recruitment. Schaub recruitment kan je dan bijvoorbeeld veel vertellen over de baan van Customer Service Representative Duits in de regio Breda Misschien is deze job met de Duitse taal wel interessant voor jou!? Breda ligt centraal voor Schaub recruitment. Menige Customer Service Representative die goed Duits spreekt krijgt door bemiddeling van Schaub recruitment de mogelijkheid om te starten in Breda. De omgeving van Breda is vergeven van produktiebedrijven. Zoals Discolls, Perfetti van Melle, RICOH en Amadeus. In eerste instantie is de Customer Service Representative Duits de persoon die de klanten te woord staat met de telefoon en de email in Tilburg. Internationale bedrijven verzoeken vaak om documentatie over de line-up van het bedrijf. Door hun inzetbaarheid worden Customer Service Representative medewerkers Duits ingezet bij het beantwoorden van de internet communicatie. Door Webcare worden klachten afgehandeld. De  Customer Service Representative Duits in Breda werft ook nieuwe klanten. Het Salesmanagement in Breda behandelt de leads.

Bovendien wordt:

  • de telefoon beantwoord
  • de post verwerkt
  • klachten geregistreert
  • rekeningen betaald
  • regelmatig is er contact met andere afdelingen
  • updaten van het CRM

Hoe is in Breda de Customer Service Representative Duits aan het werk?

Schaub recruitment  registreert dat Customer Service Representatives Duits veel werken bij  commerciële en service bedrijven.  Vaak werken ze in nauw verband met de verkoopafdeling.

Als je woont in Breda en geïnteresseerd bent in de functie van Customer Service Representative Duits:

Start vervolgens me het HBO diploma. Een goed begin voor de job van medewerker klantenservice. Wat ook goed is als je goed kunt communiceren en stevig in je schoenen staat. Tenslotte ben je aardig, rustig, servicebewust en kunt goed overweg met programma’s.