Business Analist Breda

Vacatures Business Analist Breda

In Breda hebben zich vele grote bedrijven gevestigd die actuele vacatures voor een Business Analist hebben. De Business Analist in Breda werkt als een linking pin tussen het bedrijf en de diverse afdelingen. Als er bijvoorbeeld een nieuw systeem geïmplementeerd wordt moeten alle eisen en wensen van de onderneming vertaald worden naar mogelijke oplossingen. De Business Analist moet over veel analytische vaardigheden beschikken om mogelijke varianten te onderzoeken. Vaak moet er ook met automatiseerders overlegd worden, om de requirements vast te leggen.

De Business Analist in Breda dient als intermediair op vele verschillende vlakken te kunnen werken en communiceren. In vele vacatures wordt gevraagd om zowel functionele, technische als business Solutions te kunnen ontwerpen. De Business Analist support het lijnmanagement en de directie in Breda met als belangrijke taak bedrijfsprocessen te optimaliseren en te onderhouden. Hij analyseert grote hoeveelheden met data en structureert deze. Voor het gericht benaderen van de data zet hij vaak een Datawarehouse op en maakt hij gebruik van Business Intelligence (BI) tools. Veel gebruikt zijn Microsoft Power BI, Cognos Powerplay, Business Objects, Qlikview en Tableau. Hoeveel tijd de Business Analist bezig is met het modelleren van  de processen in verhouding tot het onderhandelen en adviseren van klanten, varieert per project.

In sommige gevallen worden de specifieke kennis vereist van de Bedrijfskunde, Operations Management of Supply Chain Management. Het doel is dan om verspilling van tijd, geld, personeelsuren, machine tijd energie en andere hulpbronnen te voorkomen. Vaak gebruikt de Business Analist benchmarks in de industrie om de prestaties en uitgangspunten te kunnen formuleren. De Business Analist gebruikt vervolgens vaak de best practices in de industie voor effectieve implementatie. Het LEAN en Six Sigma gedachtengoed bieden dan vaak de bronnen om snel tot oplossingen te komen.

Wil je meer weten over de vacatures Business Analist in Breda. Neem dan contact op met Schaub recruitment. Bel ons op 073-6872424 of zend jouw email naar info@schaubrecruitment.nl