Financieel Controller Breda

Financieel Controller Breda

Breda neemt een belangrijke plaats in de economie van Nederland. Als zuidelijk knooppunt tussen Rotterdam en Antwerpen heeft Breda vele bedrijven kunnen huisvesten. Met name de Financieel Controller in Breda speelt een grote rol in deze ondernemingen. Schaub recruitment, als vertrouwde bemiddelaar, plaatst vaak de Financieel Controller in Breda. Wat dan precies belangrijk is voor de rol van Financieel Controller in Breda, en wat de succesfactoren zijn in de regio Breda (alsmede de Langstraat) wordt nader toegelicht.

Onderschat de Controller nooit

De Financieel Controller in Breda loopt niet direct in het zicht. De Controller overziet echter alle activiteiten van het bedrijf. Met een gedetailleerde focus op de financiële handel en wandel. De Controller overziet het grootboek, de balansen alsmede de verlies en winst rekening. Gepaard gaand met zijn vermogen om cijfers inzichtelijk te maken, is hij het ijkpunt van het management. Met zijn overzichten en trendanalyses informeert hij de directie in detail.

Aanvullend aan de Financieel Controller in Breda is de Business Controller. Met de cijfers en analyses van de eerste maakt hij projecties voor de business. Met een goed begrip van financiële cijfers kan de directie gefundeerd beslissingen maken. Vooral tactisch en strategisch bewijst de Business Controller in Breda zijn waarde. Kansen en bedreiging worden voortaan optimaal geadresseerd.

Waarop wordt de Financieel Controller in Breda afgerekend:

  • Hoeveel is er is de kas? En hoeveel komt erbij?
  • Welke uitgaven zijn verantwoord?
  • Welke activiteiten leveren welke baten of verliezen?
  • Wat zijn de voorspellingen van de cijfers?
  • Kloppen de cijfers wel?
  • Wie heeft welke rechten in de organisatie?
  • Hoe kan de werkgang beter worden ingericht?

Wil je doorgroeien naar de positie van Financieel Controller in Breda?

Bel dan Schaub recruitment op 073-6872424. Emailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl Onze consultants staan altijd voor klaar om jou te adviseren over jouw loopbaan in Breda!