Financieel Medewerker Breda

Vacature Financieel Medewerker Breda

Voor een job als Financieel Medewerker in Breda ga je naar Schaub recruitment. Dat is een arbeidsbemiddelaar die zich focust op financiële en controlling vacatures in Breda. In Breda zijn er op dit moment veel vacature aanvragen voor de Financieel Medewerker.

De Financieel Medewerker is een teamworker maar die ook werkt als solist. De baan is erg veelzijdig op de afdeling Finance van een bedrijf of bij een administratiekantoor. De positie wordt uitgevoerd in de in de office. De financieel professional spreekt veel met mensen binnen de organisatie maar onderhoudt ook contacten buiten met klanten en de overheid. De ervaren Financieel Medewerker heeft veel opleiding en training gehad en heeft vele certificaten behaald. Ook heeft hij een hele precieze instelling. De verkregen data uit de organisatie worden door hem geverifieerd op volledigheid en tijdigheid.

Bovendien heeft de Financieel Medewerker een controlerende taak binnen de organisatie en checkt hij de afdelingen. Werken met veel zorgvuldigheid is de standaard ook als de situatie minder gunstig is. Cijfers zijn voor hem transparant. ERP en financiële softwaretoepassingen zijn de dagelijkse gereedschappen die zijn werk op hoog niveau brengen.

Een overzicht van de werkzaamheden van de Financieel Medewerker in Breda betreft het dagboek, de inkoop, de verkoop, de bank, de kas, het creditmanagement, de stamdata, facturering en de projecten.

Hij beschikt als Financieel medewerker in Breda over inzicht in de grootboekrekeningen, het schema, posten boeken, de balans en winst en verliesrekening, kennis van de AO en IC, fiscaliteiten,  kostprijscalculatie en kennis van financiering.

Ben je geïnteresseerd in de uitdaging van Financieel Medewerker in Breda? Bel dan naar Schaub recruitment op 073-6872424. Een mailen sturen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl. Onze medewerkers staan klaar om jou te helpen met jouw nieuwe job.

Schaub recruitment is een recruiter voor de regio Breda die zich richt op banen in de Finance, Sales & Marketing, Supply Chain Management, Human relations, Informatie & Communicatie Technology, Customer Services en Export.