Manager Data Warehouse Breda

Manager Data Warehouse Breda

Zoek je een job als Manager Data Warehouse in Breda? Is het jouw ambitie om te solliciteren op deze vacature en met datawarehousing één totaal klantbeeld te realiseren? Door jouw inspanning in Breda zal het datawarehouse alle gegevens van het bedrijf gaan omvatten. Door deze vacature worden de ruwe gegevens geschikt gemaakt voor analyse, rapportages en mining. Je bent voortdurend actief met het actueel en volledig houd van het datawarehouse. Door jouw inspanning worden complexe vragen van managers uit Breda nauwkeurig beantwoord.

Ondernemingen in Breda die een datawarehouse gebruiken kunnen een actueel en modern beeld opbouwen van belangrijke business. Zij verkrijgen gedetailleerde inzichten om te kunnen optimaliseren, te vernieuwen en om opportunity’s aan te gaan. Eigentijdse bedrijven in Breda en hun management denken al heel goed na wat een Datawarehouse voor hen gaat betekenen, belangrijke thema’s die dan aan de orde komen zijn:

  • Welke doelen worden met deze vacature nagestreefd?
  • Wanneer moeten bedrijven een vacature voor een Datawarehouse specialist openen?
  • Wat zijn de grote pluspunten van een datawarehouse? Zijn er ook andere oplossingen dan een datawarehouse en zo ja welke zijn betaalbaar?
  • Welke problemen lost een Datawarehouse op?
  • Wat is de noodzaak van een Datawarehouse?
  • Welke BI gereedschappen zijn noodzakelijk?
  • Wat is het optimale datamodel?
  • Wat moet er in het projectplan? Wat moet je vermijden?

Welke taken voert een Manager Data Warehouse?

Een Manager Data Warehouse realiseert een flexibele structuur. De Data Warehouse specialist kan daardoor stuurinformatie bouwen voor het management. De Manager Data Warehouse aggregeert de data  uit diverse sources. Deze data worden verzameld, opgeschoond, samengevoegd, nauwkeurig op elkaar afgestemd en verder gestructureerd. Vervolgens kunnen data specialisten kleinere database bouwen (Cubes)  die met gespecificeerde vragen (queries) kunnen worden benaderd. Tenslotte vindt dashboarding plaats teneinde beleid te ondersteunen. Uiteindelijk worden financiële en bedrijfsdoelen ondersteund zoals winstgevendheid, marktaandeel en kwaliteitsverbetering.

Bel Schaub recruitment voor meer info op 073-6872424. Of mail ons op info@schaubrecruitment.nl