Marketing Coördinator Breda

Marketing Coördinator Breda

Zoek je een nieuwe job in Breda? Breda heeft veel bedrijven en met de economische groei nog meer vacatures. Interessante bedrijven in Breda zijn vaak actief in de voedingsmiddelenindustrie en de dienstverlening. Schaub recruitment is als spin-in-het-web actief met vacatures, kandidaten en sollicitatieprocedures. De Marketing Coördinator in Breda is een frequente vacature. Een belangrijke baan die ook veel mogelijkheden geeft voor een verdere carrière.

Schaub recruitment is gespecialiseerd in de Marketing. De vacature Marketing Coördinator in Breda staat vaak op onze website of in de sociale media. Graag delen we onze ervaringen met deze vacature en voorzien je van tips. De Marketing Coördinator speelt een aanzienlijke rol bij marketing en communicatie processen. Met Sales en Marketing worden uitgangspunten en doelstellingen gedefinieerd. Terwijl jij je ook richt op de externe communicatie van het bedrijf of de instelling. Met jouw input wordt het marketing en communicatieplan opgezet. Voorts koop jij de zaken in die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de plannen. De Marketing Coördinator voert eveneens zaken zelf uit. Daarbij kan de Marketing Coördinator altijd de inzet van derde partijen inroepen als het project te groot wordt. In dat geval worden partijen door de Marketing Coördinator uitgebreid gebriefd over de verwachtingen en doelstellingen. De bureau gaan aan de slag met creatie en worden door jou gecheckt op de inhoud. Alle teksten, concepten, en drukproeven hebben jouw goedkeuring nodig.

Heb je de HBO afgerond richting Economie, Business Administration of de hotelschool reageer dan en stuur ons een email naar info@schaubrecruitment.nl

Schaub recuitment verzamelt alle Marketing aanvragen op www.schaubrecruitment.nl. Ook kun je meer informatie krijgen door onze medewerkers te bellen op 073-6872424

Schaub recruitment bemiddelt banen in Den Bosch, Breda, Eindhoven en Tilburg op HBO en WO niveau. Voor Sales & Marketing, Supply Chain Management, Logistics, Finance, Customers Service en Informatie & Communicatie technology.