Online Marketeer Breda

Vacature Online Marketeer in Breda

Zoek jij een baan als Online Marketeer in Breda en omgeving? Dan biedt Schaub recruitment jou heel graag ondersteuning! Of je nu een startende of ervaren Online Marketeer woonachtig in Breda en omgeving bent, wij kunnen jou van dienst zijn!

Online Marketeer in Breda

De Online Marketeer is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Het medialandschap is veranderd en online marketing heeft een onmisbare plaats in het medialandschap ingenomen. Dit houdt in dat de vraag naar Online Marketeers steeds belangrijker wordt. De functie van een Online Marketeer kan allround zijn, maar ook een specialisme bevatten. Deze specialismen omvatten:

  • Social Media marketing
  • Contentmarketing
  • SEO
  • SEA
  • Affiliatie marketing
  • Videomarketing
  • E-mailmarketing

Ieder specialisme in de online marketing brengt haar eigen kennis met zich mee. Zo is het bij content marketing bijvoorbeeld belangrijk om creatieve eigenschappen te bezitten om enorm activerende mogelijke teksten te schrijven. Hier tegenover staat bijvoorbeeld SEO en SEA waarbij er in de tekstomschrijving veelal gericht wordt op het beter vindbaar maken van bijvoorbeeld een website en creativiteit in de tekst niet het belangrijkste element is. Ook is er enige technische kennis geboeid als er gewerkt wordt met videomarketing. Het filmen en monteren van een commerciële video kan nogal technisch van aard zijn.

Voor zowel een allround als specialistische marketingfunctie is Schaub recruitment actief in Breda en omgeving. Door ons specialisme in het marketing vak weten onze consultants goed wat er in de markt speelt, welke ontwikkelingen er gaande zijn, wat de inhoud van deze online marketing posities is en hoe hierop ingespeeld dient te worden.

Baan als Online Marketeer in Breda via Schaub recruitment

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Schaub recruitment voor jou kan betekenen in de zoektocht naar een Online marketingfunctie? Neem dan eens contact met ons op! Dit kan per e-mail naar info@schaubrecruitment.nl of via de telefoon op nummer 073-6872424! Tot snel!