Accountmanager Breda

Vacature Accountmanager Breda

Zoek je een job in Breda? Ben je een starter met een commerciële opleiding? Of ben je toe aan een 2e of 3e carrière stap? Bespreek dan met Schaub recruitment het vak van de Accountmanager.  Let op, in Breda zijn op dit moment vele vacatures in de handel. Schaub recruitment wil  jou graag helpen met de ontdekkingstocht naar een mooie job in Breda.

Schaub recruitment heeft door jarenlange ervaring ondervonden dat de job van account manager heel dynamisch is met vele kilometers op de weg. Je bezoekt veel klanten. Ook ben je regelmatig op kantoor. Met je collega’s handel je de opdrachten af. Daarnaast stel je offertes op en beantwoord je tenders.

De gemiddelde Accountmanager in Breda is goed bestand tegen stress en kan goed werken onder tijdsdruk. Zeer positief is de eigen indeling van je tijd. Ook voordelig is de voortdurende afwisseling in je werk waardoor het altijd enerverend is.

De verdiensten van de Accountmanager zijn vaak boven gemiddeld. Je hebt een vast deel. Aangevuld met een variabel deel. Als je prestaties oké zijn mag je ervan uitgaan dat de loon ook goed is!

Als je in Breda woont adviseert Schaub recruitment jou om de NHTV of de AVANS te bezoeken. Deze HBO instellingen hebben een uitgebreid portfolio waardoor je vast een keus kunt maken.

Wat ga je uiteindelijk doen als Accountmanager in Breda?

•       je zorgt dat je perfect op de hoogte bent van jouw portfolio

•       je maakt een strategisch accountplan

•       je breidt jouw klantenkring uit

•       je zorgt voor aanvullingen in het CRM

•       je maakt werk van het relatiemanagement

Wat zijn de beste competenties voor een Accountmanager?

Ben goed bestand tegen de druk! Ga makkelijk om met de prestatienorm. Ervaring met commercie is ook een voordeel. Wil je meer details? Bel Schaub recruitment voor meer info!