Junior Accountmanager Breda

Junior Accountmanager Breda

Schaub recruitment zoekt altijd junior en gevorderde Accountmanagers met de standplaats Breda. Deze Accountmanager zal klanten bedienen voor heel Nederland en werkt als primaire tussenpersoon tussen een klant en de organisatie die hij vertegenwoordigt. De Accountmanager in Breda beheert relaties. De baan van Accountmanager is een combinatie van relatiebeheer en sales.

In Breda heeft de Accountmanager een breed scala aan werkzaamheden. Belangrijk is dat hij zijn target omzet en winst behaalt. Zijn instrumenten zijn relatiebeheer alsmede nieuwe klanten winnen plus het waarnemen marktbewegingen en afzetkansen. Hun arbeid is vaak complex en veeleisend. Zo moet de Accountmanager zijn uitgerust met een breed pallet aan vaardigheden. Een voorbeeld is het analytisch en op langere termijn kunnen schakelen. Medewerkers en klanten kunnen motiveren en sturen. Communicatief in orde zijn gefundeerde adviezen kunnen geven. Tenslotte de deal kunnen closen!

Bijzonder is de positie van Keyaccountmanager. Hij bewerkt slechts een handvol klanten. Deze klanten zijn vaak groter en hebben aanzien. Hij is als geen ander bekend met de ins en outs van de klant en bespeelt het werkveld de bestaande kansen en bedreigingen. Zijn worden vaak hoog gewaardeerd door klantrelaties vanwege hun betrokkenheid en kennis.

De  gemiddelde  Accountmanager in Breda verkoopt zaken of services die maatwerk vereist en waar veel overleg en soms studie voor nodig is. Breda is een stad waar veel productie en handel wordt uitgeoefend. De Accountmanagers speelt vanzelfsprekend hier een verbindende rol. Ook de gemeente en overheid hebben tegenwoordig Accountmanagers in dienst.

Wil je Accountmanager worden? Zorg dan dat je een HBO of Wo studie volgt. Schaub recruitment adviseert de richtingen bedrijfskunde, economie, IBL, IBM of marketing. Ook groeien veel mensen uit de binnendienst door naar de Accountmanagement rol. Zij zijn door hun kennis en ervaring vaak succesvol.

Bel Schaub recruitment op 073-6872424. Zij staan je bij met raad en daad.