Sales Consultant Breda

Vacature Sales Consultant Breda

De recruitmentorganisatie Schaub recruitment zoekt voor Breda per direct diverse Sales Consultants! Wanneer je in Breda woont en je komt net van jouw HBO of WO opleiding. Of wanneer je al gevorderd bent als medior professional dan wilt Schaub recruitment met jou onmiddellijk in gesprek. Breda is bekend als de Prinsenstad en heeft nog steeds veel te bieden. Schaub recruitment herkent deze belangrijke regionale positie in Zuid Nederland. Bovendien is Breda geografisch gunstig gelegen in het zuiden van Nederland op de zeer belangrijke route tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen.

Grote ondernemingen hebben inmiddels hun vestigingen in Breda. De belangrijke en internationale ondernemingen hebben een groot pallet aan producten en diensten. De uitgebreidheid van hun aanbiedingen is daardoor substantieel toegenomen. De competenties van het noodzakelijke personeel is eveneens uitgebreid. Uit Jobomschrijvingen in Breda komt vaak weer het hogere niveau van de gevraagde opleidingen naar voren. Op dit moment zijn de aanvragen naar de Sales Consultant zeer omvangrijk.

Als je solliciteert bij Schaub recruitment naar de job van sales consultant voor een baan in Breda kies je voor een grote uitdaging. In de meeste gevallen wordt jouw mening gevraagd door het management over commerciële tactieken en strategieën.  Je bepaalt doelstellingen en analyseert sterktes en zwaktes. De goede consultant is uitstekend geïnformeerd te zijn over de ontwikkelingen op de markt. Hij of zij weet ook alles over de aangeboden producten en diensten in Breda. Als consultant houdt je van mensen en houdt je van teamwerk. Je staat centraal voor de organisatie en derden.

Binnen de organisatie werk je nauw samen met afdeling marketing en logistiek. Vaak heb je ook te maken met de afzetkanalen. Natuurlijk ben je analytisch en weet je jouw mening goed over te brengen.

Bezoek de website van www.schaubrecruitment.nl bekijk de vacatures voor sales consultant! En als je vragen hebt bel dan naar 06-51723365