Commercieel Administratief Medewerker Den Bosch

Commercieel Administratief Medewerker Den Bosch

Heb je commerciële aanleg? Maar heb je ook liefde voor het nauwkeurig uitvoeren van de administratie? Dan heb je geluk want bij Schaub recruitment in Den Bosch vind je veel vacatures op het commerciële en administratieve vlak.

Een Commercieel Administratief Medewerker is een professional die op een kantoor op de commerciële of administratieve  afdeling werkt. Je voert commerciële gesprekken met klanten. Dat kunnen nieuwe klanten zijn of al bestaande. Soms krijg je meer tijd en mag je de klant uitgebreid adviseren. Je werkt in een team met andere commerciële collega’s.  Het contact met klanten verloopt vaak via de telefoon, daarna houd je contact via de mail. Zodra de oplossing verkocht is, volgt de administratieve fase van het proces. Na de officiële contracten zorg je dat de producten vlekkeloos geleverd worden. Gedurende het gehele logistieke proces ben je de single point of contact (SPOC)  voor relaties die vragen hebben over bestellingen. Ook heb je de relatie met leveranciers. Zij moeten de beschikbaarheid en de tijdige leveringen garanderen. Mogelijk kies je andere leveranciers of verbeter je de processen. Alles wat je doet wordt uitgebreid en nauwkeurig vastgelegd door jou in het Bedrijfsprocessen systeem.

Het Bedrijfsprocessen systeem wordt ook wel het ERP systeem genoemd. Als administratief medewerker werk je dagelijks heel intensief met het ERP systeem. Elke processtap is in het systeem opgenomen en vraagt om aanvulling. Je verwerkt de gegevens van de klant. Je verwerkt de offerte, Je houdt de agenda bij. Je plant activiteiten voor jezelf, de sales, de logistiek en de finance. Tenslotte monitor je alle processen en houd je overzicht door middel van de Document Management module.

Wanneer kun je Commercieel Administratief Medewerker worden?

Een MBO-opleiding is de minimale eis. Edoch vragen sommige bedrijven vragen een werk- en denkniveau op HBO-niveau. Tenslotte wordt werkt enige ervaring ook in je voordeel.

Bel Schaub recruitment voor meer info op 06-51723365