Commercieel Medewerker Binnendienst Eindhoven

Commercieel Medewerker Binnendienst Eindhoven

Ben je op zoek naar een baan in Eindhoven? Wil je echt carrière maken en ben je commercieel? Dan tref je het want Eindhoven is een belangrijke vestigingsplaats voor vele internationale ondernemingen zoals ASML, VDL en Signify.  Schaub recruitment heeft onderzocht dat in Eindhoven circa 12500 jobs als Commercieel Medewerker Binnendienst. De opleiding Fontys uit Eindhoven levert veel commerciële HBO professionals. In Eindhoven vindt je Commercieel Medewerker Binnendienst posities in meer dan 85 % van de sectoren. Instellingen in Eindhoven draaien niet meer zonder deze belangrijke functie die als linking pin fungeert. Daarom blijft de vraag aanwezig naar intelligente en energieke Commercieel Medewerker Binnendienst professionals. Starters in Eindhoven weten zeker dat zij altijd kunnen beginnen als Commercieel Medewerker Binnendienst. En wie weet eindigt deze baan als opstap naar een directie functie!

Hoe belangrijk is de Commercieel Medewerker Binnendienst voor Eindhoven?

Eindhoven is een innovatieve stad en bruist! De regio heeft veel in huis voor de verwende wereldburger!  Ambitieuze professionals die de wereld willen veroveren kunnen doorgroeien naar Management posities. Ben al verder gevorderd in je carrière? Schaub recruitment bemerkt  dat Commercieel Medewerker Binnendienst werknemers makkelijk naar expert of de consultant kunnen doorgroeien. De uiteindelijk baan hangt ook af van jouw opleidingen en ambities.

Voor wie is het bedoeld?

Je bent de linking pin die belangrijk is bij vele activiteiten binnen het bedrijf en alle klanten. Met jouw communicatieve mogelijkheden kun je veel bereiken. Je bent niet angstig, kunt goed overtuigen gaat goed om met stress. Groot en soms complex zijn de activitieiten die je voor de klanten uitvoert alsmede de afhandeling jouw administratie. Ook bel en mail je veel met anderen.

Waarvoor ga je nog meer doen?

  • klantenoverleg
  • contractbeheer
  • organiseren
  • vergaderen
  • adviseren
  • projectmanagment
  • klantentevredenheid

Als je een Commercieel Medewerker Binnendienst baan zoekt in Eindhoven reageer dan en bel ons. Neem contact op met Schaubrecruitment.nl. Eveneens bemiddelen wij in Eindhoven voor de Sales, Marketing en Logistiek.