Customer Support Medewerker Eindhoven

Customer Support Medewerker Eindhoven

Eindhoven is een belangrijke vestigingsplaats voor vele bedrijven en instellingen. Iedereen kent natuurlijk Philips, ASML en VDL.  Volgens Schaub recruitment zijn in de regio Eindhoven meer dan 8000 posities in de Customer Service. De meeste daarvan worden ingenomen door  HBO afgestudeerde professionals. In Eindhoven vindt je Customer Service banen in meer dan 90 % van het bedrijfsleven. Bedrijven in groot Eindhoven kunnen niet zonder deze essentiële functie die als spin-in-het-web fungeert. Mede vanwege deze redenen blijft de behoefte aanwezig aan slimme en energieke Customer Service employees. Starters in de regio Eindhoven die een eerste baan zoeken zijn ervan verzekerd dat zij altijd kunnen beginnen in de mooie professie van de  Customer Service.

Hoe zijn de ontwikkelingen in de Customer Service in Eindhoven?

Allereerst - wonen en werken in Eindhoven is geweldig! De regio biedt alles wat een verwende globalist nodig heeft!  Ambitieuze mensen die de wereld willen veroveren kunnen doorgroeien naar Accountmanager en Salesmanager. Ben al verder gevorderd in je carrière? Schaub recruitment bemerkt  dat Customer Service mensen naar het expertlevel of de consultancy kunnen groeien. De finale job hangt ook af opleidingen en ambities.

Wie wordt de beste Customer Service employee?

Je bent spin die centraal staat in vele activiteiten binnen het bedrijf en alle klanten. Met jouw communicatieve vaardigheden kun je veel bereiken. Je bent niet voor een kleintje vervaard, kunt goed argumenteren gaat goed om met stress. Omvangrijk zijn de acties die je voor de klanten uitvoert en de  nauwgezette afhandeling van de admin. Daarnaast bel en mail je veel met stakeholders.

Waarvoor ben je verantwoordelijk?

  • Relatiemanagement
  • Offertebeheer
  • Organisatie
  • Samenwerken
  • Advisering
  • Projectorganisatie
  • Resultaten
  • Customersatifaction

Als je een Customer Service job zoekt in Eindhoven reageer dan direct. En neem contact op met Schaubrecruitment.nl. Eveneens bemiddelen wij in Eindhoven voor de Sales, Marketing en Logistiek.