Inside Sales Eindhoven

Inside Sales Eindhoven

Ben je woonachtig in Eindhoven? Ben je een goede verkoper en spreek je graag met klanten? Dan kan Schaub recruitment jou wellicht van dienst zijn met de job van Inside Sales in Eindhoven. Veel vacatures zijn beschikbaar.

Als je in Eindhoven op de Fontys hebt gezeten dan kan Schaub recruitment jou veel mogelijkheden bieden door de uitstaande vacatures. Ons buro kan je dan begeleiden naar een nieuwe baan in de high tech van Eindhoven.

Ondernemingen in Eindhoven zoeken via Schaub recruitment regelmatig een Inside Sales, die  administratieve of andere office werkzaamheden uitvoert.

Als je in Eindhoven een commerciële baan zoekt maar je weet het nog niet precies? Dan heeft Schaub recruitment een opsomming van belangrijke zaken die de Inside Sales voor zijn verantwoording moet nemen.

*je ondersteunt de sales accountmanagers met hun taken.

*je zoekt alle zaken bij elkaar van het commerciële proces.

*je verzamelt de details voor het maken van de offertes.

*je volgt de uitstaande offertes op en neemt contact op met de relaties.

*Je geeft toelichting op de uitstaande offertes en neemt onzekerheden weg.

* je neemt contact op met relaties als die niet op tijd betalen.

*je werkt samen met finance en verzorgt de rekeningen naar de klanten.

*je realiseert rapportages voor de lijn omzet en verwachtingen.

*je geeft adviezen, prisindicaties en helpt ontevreden klanten.

*Je werkt met de MS-Office en een ERP systeem.

Zo zie je dat de Inside Sales in Eindhoven heel belangrijk is voor de order-to-cash processen binnen de onderneming! Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over deze job? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer info. Je kunt ons ook een email sturen. Gebruik dan ons emailadres: info@schaubrecruitment.nl

Schaub recruitment bemiddelt in Eindhoven ook voor banen in de Sales, Marketing, Supply Chain Management, Logistiek, HR, ICT en de Export. De meeste vacatures zijn op HBO en WO nivo.