Klantenservice Medewerker Uden

Klantenservice Medewerker Uden

Zoek je een job in Uden? Oriënteer jij je al op alle vacatures in Uden en de omgeving? Heb je al ervaring in een winkel of met verkopen? Schaub recruitment zoekt op dit moment leuke mensen die aan de slag willen als Klantenservice Medewerker. In Uden zijn verschillende vacatures die voor jou interessant kunnen zijn!!

Heb je in Uden op school gezeten. Misschien wel op het Udens College? En bezit jij een diploma van het MBO of het HBO? Dan zijn er voor jou veel mogelijkheden bij Schaub recruitment. De employment agency Schaub recruitment wil graag met jou aan de slag en uitzoeken welke job het best bij jou past..

Veel bedrijven in Uden willen dat wij meezoeken naar geschikte commerciële mensen. De Klantenservice Medewerker staat vaak bovenaan hun lijst. Deze positie helpt klantrelaties bij hun selectie naar het beste product of service.

Indien je in Uden al rondkijkt maar je weet nog niet precies wat je wilt? Wij kunnen je dan van dienst zijn en helderheid scheppen in jouw chaos! Een aantal dingen zetten we samen met jou op een rij. Onder andere kijken we naar de taken van de Klantendienst Medewerker in Uden:

*je werkt veel met de buitendienst collega’s

*je hebt veel klanten aan de lijn met vragen en wensen

*je rapporteert allerlei gegevens van de bezoeken van de sales aan de relaties

* Je zoekt van alles uit voor de klant en zorgt voor een nauwkeurige offerte

*Je maakt contracten op en gaat aan de gang met binnenkomende offerte aanvragen.

*Je doet aan ordermanagement

*Je doet debiteuren en crediteuren administratie

*Je verzorgt de rekeningen

*Je maakt lijstjes

*Je adviseert

*Je werkt met de computer

De baan van Klantendienst Medewerker in Uden is een prima start voor ambitieuze mensen! Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over deze job? Bel dan met Schaub recruitment op 073-6872424 voor meer info.