Klantenservice Medewerker Veghel

Klantenservice Medewerker Veghel

Gedreven professionals op zoek naar de ideale vacature in Veghel kunnen het best direct met de arbeidsbemiddelaar Schaub recruitment contact opnemen. Schaub recruitment heeft heel veel vacatures voor Klantenservice Medewerker. Commerciële mensen  zijn op dit moment steeds meer gevraagd. Veghel ligt heel centraal voor Schaub recruitment. Al vele Klantenservice Medewerkers met goed gevoel voor mensen hebben door bemiddeling van Schaub recruitment een job aanvaard in Veghel. In de regio Veghel zijn veel bedrijven actief. Bijvoorbeeld de Sligro en Jumbo hebben er hun hoofdkwartier. Zij hebben de Klantenservice Medewerker hard nodig om relaties te woord staat met de telefoon en de email. Onderschat overigens tegenwoordig het gebruik van Whatsapp niet!! Bedrijven communiceren veel via automatische processen. Menselijk inbreng blijft echter onvervangbaar. Vanwege hun diversiteit worden Klantenservice Medewerkers gebruikt bij het beantwoorden van de sociale media kanalen. Ook handelen zij klachten af. De  Klantenservice Medewerker wordt regelmatig ingezet bij marketing en new business activiteiten. De Account Managers in Veghel vragen de medewerken om diverse afhandelingen:

  • Beantwoorden van telefonische aanvragen
  • Werken met het CMS
  • De post verwerken
  • Klachten beantwoorden
  • Problemen oplossen
  • Facturatie afhandelen
  • Bijzijn van teamoverleg
  • Diverse actiepunten tijdig afhandelen

Hoe verder met de Klantenservice Medewerker in Veghel?

Schaub recruitment ziet regelmatig dat Klantenservice Medewerkers een baan vinden bij handelsactiviteiten.  In de praktijk werken ze in makkelijk samen met de verkoopafdeling.

Indien je in regio Veghel woont en wilt de stap nemen naar de Klantenservice, oriënteer je dan op de volgende stappen.

Zorg allereerst voor een MBO of een HBO certificaat. Een goed begin als je echte en duurzame carrière wilt maken als Klantenservice Medewerker. Daarnaast ben je een ster in communicatie, spreek je ondubbelzinnig en ben je evenwichtig. Tenslotte ben je aangenaam en servicebewust. De computer heeft voor jou geen geheimen.

Schaub recruitment zoekt altijd ook voor Sales & Marketing, Supply Chain Management, informatie & Communicatie technologie en Export banen.