Sales Support Key Accounts Eindhoven

Sales Support Key Accounts Eindhoven

Woon je in Eindhoven en pluis je alle commerciële vacatures uit?  Heb je een opleiding met succes afgesloten aan de Fontys of de Avans? En Mogelijk heb je al eens vakantiewerk of stages gelopen bij een handelsfirma? Schaub recruitment heeft een nieuwe vacature voor een Sales Support Key Accounts in Eindhoven. Schaub recruitment is een Werving & Selectie bureau met veel aanvragen voor Sales vacatures. In Eindhoven heeft Schaub veel klanten die om commercieel personeel vragen. Wil jij Sales Support Medewerker Key Accounts worden? Bezoek dan onze website www.schaubrecruitment.nl Heb je dan interessante vacatures geselecteerd neem dan direct contact met ons op. Actueel zijn tenminste 25 waaruit jij jouw keuze kunt maken!

Wat de Sales Support Key Accounts Eindhoven de hele dag?

De Sales Support Key Accounts is gepositioneerd in een centrale setting tussen alle afdelingen en staf medewerkers. Hij volgt de offertes op en handelt de definitieve projecten af. Hij levert ondersteuning, beantwoordt vragen van de klanten, coördineert de logistieke processen, de facturatie en handelt eventuele klachten af.

Het werken als spin in het web is een belangrijk deel van de werkzaamheden van de Sales Support Key Accounts. Door veel overleg en het stellen van de juiste vragen krijgt hij begrip van de eisen en behoeften van de klant. Hij geeft onderbouwde adviezen en helpt keuzes maken voor de leveringen. Hij bouwt als Sales Support Key Accounts een hechte relatie op. Niet zelden gaat het eerste contact via de Sales Support Key Accounts. Beginnelingen in de Sales Support moeten begrijpen dat hun werkveld vele aspecten betreft. Van de verkoop tot het maken van aanbiedingen en de aftersales.

De goede Sales Support Key Accounts is een energieke communicator. Hij moet voortdurend mensen aanzetten tot het uitvoeren van werkzaamheden. Zo komt de kracht van het totale team maximaal tot zijn recht.

Wil je meer info over de Sales Support Key Accounts in Eindhoven? Stuur dan een email naar info@schaubrecruitment.nl.