Financieel Controller Eindhoven

Financieel Controller Eindhoven

Schaub recruitment heeft veel ervaring met de positie van de Financieel Controller in Eindhoven en licht graag haar ervaringen toe. Dit betekent dan ook dat wij jou als Financieel Controller goed kunnen helpen in de zoektocht naar een baan. Dus zoek jij een baan als Financieel Controller in Eindhoven? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

De Financieel Controller in Eindhoven heeft een spilfunctie

De Controller controleert de financiële huishouding van de onderneming. Terwijl de Accounting Medewerkers nauwgezet de financiële administratie bijwerken is de Controller Manager van de hele cijferbrij. Primair houdt hij zich bezig met de integriteit van de boekhouding. Is de verwerking van de baten en lasten wel volledig en foutloos uitgevoerd? Secundair zal hij zich richten op verantwoording van de cijfers. Hij vervaardigd overzichten, opstellingen en analyses. Vaak gepresenteerd in graphs, kolommen of trendlijnen. Daarmee is hij de rechterhand van de directie. Door zijn rapportages  geeft hij inzicht in de winsten en verliezen per soort.

Aanvullend is de rol van de Business Controller. Zijn werk is strategischer. Zwaar leunend op het werk van de Financieel Controller interpreteert hij voor de directie de scenario’s. Problemen worden geadresseerd. En kansen voor de business worden in kaart gebracht.

Financieel Controller in Eindhoven en zijn verantwoordelijkheden:

  • Integriteit van de boekhouding.
  • Creëren van financiële overzichten.
  • Vervaardigen van planningen.
  • Opzetten van trends en verwachtingen.
  • Cashmanagement.
  • Kosten en baten ramingen.
  • Optimaliseren van financiële processen.

Wil je meer weten over de functie van Financieel Controller in Eindhoven?

Eindhoven is in de 20e eeuw fors gegroeid. In eerste instantie door de gloeilampen industrie. Later door aanverwante activiteiten van Philips. De mede door Philips opgerichte Technische Universiteit Eindhoven (TUE) heeft Eindhoven definitief op de kaart gezet als technisch bolwerk in het zuiden van het land. Dat verklaart onmiddellijk het noodzakelijke financiële toezicht dat dient te worden uitgevoerd door de Financieel Controller in Eindhoven. Een zeer belangrijk positie in het bedrijf.

Bel dan onze medewerkers van Schaub recruitment op 073-6872424. Mailen kan ook naar info@schaubrecruitment.nl