Junior Financieel Medewerker Eindhoven

Junior Financieel Medewerker Eindhoven

Woon je in de regio Eindhoven en heb je ambities voor een financiële vacature? Heb je al een financiële opleiding gevolgd? Zoek je een job als Junior Financieel Medewerker in Eindhoven? Beschik je over een MBO of een HBO certificaat? En tenslotte heb je ervaring opgedaan tijdens stages of vakantiebanen? In dat geval kan Schaub recruitment jou op weg helpen. Bezoek www.schaubrecruitment.nl en selecteer jouw favoriete financiële vacatures!

Op dit moment - in 2019 - beschikt Schaub recruitment over veel vacatures voor ambitieuze financiële professionals. Deze Junior Financieel Medewerkers in Eindhoven worden opgeleid om de financiële boekhouding nauwkeurig uit te voeren. Het begint bij het boeken van de inkoop en verkoop facturen op de juiste grootboek rekeningen. Elke dag werkt hij met Excel om voor of na calculaties te maken. Belangrijke taak is vervolgens de goedkeuring voor de betaalbaarstelling van de facturen. Elke week tenslotte houdt hij de betalingen bij in de debiteuren en crediteuren rapportages.

Van de Junior Financieel Medewerker wordt verwacht dat hij computerliterate is. Goed overweg kunnen met de computer, Word en Excel zijn tegenwoordig een basis vaardigheid. Hij heeft die kennis en ervaring nodig om alle data adequaat te kunnen verwerken. Zo werkt hij veelvuldig met spreadsheets, gegevenspakhuizen, kasboeken, registers en computersystemen. Hij verwerkt alle financiële gegevens conform de regels van de onderneming. Ook maakt hij rapportages helpt hij bij werk voor de accountants of de fiscus. En tenslotte zoekt hij de vraagposten uit die regelmatig verschijnen in het memorandum.

Meer info over de Junior Financieel Medewerker in Eindhoven? Bel ons meteen op 073-6872424.

Schaub recruitment is een job agency voor Den Bosch en omstreken. Wij bemiddelen voor starters en professionals in de Finance, Sales & Marketing, Supply Chain Management, Human Relations, Informatie & Communicatie Technology, Commerciële Binnendienst en Export.